RTX 4070s sistemde Windows 11'de görüntü bozuluyor

BerkerS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2
Merhaba,

Windows 11'de son zamanlarda aşağıdaki gibi görüntüler oluştu:

1717451666820.png

1717451705519.png

Ekran kartı sürücüsünü tekrar kurdum, /sfc scannow ile tarattım ancak çözemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem bilgisi:

Ryzen 5 5600 / 4070s.

Benim 3 sistemim var üçünde de senın yasadıgın sorunu yaşıyorum. Önerim yok. Çözümü de yok. Arada sırada oluyorsa bunla yaşamayı kabulleneceksin mecbur.
Discord tarafında sorun yaşamasam esasen Linux'ta kalacağım ama el mahkum.

Ekran kartı arızalı olsa siyah değil renkli gösterirdi. Bu hatayı cok insan yaşıyor hemen teşhis koymayın.

Yanlış bilgilendirme yapıyorsun, yapma. Hatayı renklere göre yorumlayamazsın, imkansızdır. Sorunun kaynağı da BGA çiplerinde sorun olması. Sorunun altına biraz daha inersen ya çipler bozuktur ya çiplerin lehim bağlantıları gevşemiştir ya da üretimsel bozukluk vardır.

@BerkerS DDU ile sürücüleri güvenli mod esnasında silip sıfırdan kurulum yaptığını varsayıyorum ve hiçbir olumlu sonuç alamadığınıza göre aldığınız yere başvurup, garantiye yollamanızı tavsiye ederim.

Yanlış bilgilendirme yapıyorsun, yapma. Hatayı renklere göre yorumlayamazsın, imkansızdır. Sorunun kaynağı da BGA çiplerinde sorun olması. Sorunun altına biraz daha inersen ya çipler bozuktur ya çiplerin lehim bağlantıları gevşemiştir ya da üretimsel bozukluk vardır.
Öyle bi şey yok kardeşim öyleyse tüm 4070 kullanıcılarının çipleri sıkıntılı. Ben nvidia topluluguyla cok vakit geçiriyorum aklın alamayacagı kadar insan bu sorunu yaşıyor.

Arkadaşlar bende de 4070 Süper var. Bende de arada ekran siyahlaşıp gidiyor,bazı yerler kare kare oluyor.
Yani formatlı Windows hocam DDU ile yapmadım o yüzden tekrar. Kronik bir problem mi acaba? 4070S'lerde olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı