RTX 4080 ASUS ROG laptop alınır mı?

İsmet İkier

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, en son bir Omen alacaktım bu forumda açtığım bir konu üzerine ama amcamın tanıdığı bir PC'ciye gitmem gerekti. Babamın kararı üzerine orada bir PC beğenirsem almamı söyledi. Sıfır halini aşağıya link bırakırım bu PC teşhir ürünü sanırım ve adam kendisi 6 ay garantili satacak normalde bu fiyata 4070 TUF yokken bana 68K'ya 4080 ROG sundular, biraz amcamın hatrı falan var sanırım ama yine de fazla ucuz ve beni şüpheye düşürüyor ve orada birkaç test istedim. Adam video çekti ekran kartının testini attı ve sağlam çalışıyor diyebileceğimiz bir seviyede bence. 5-10 dakikalık çalışma sonucu 4080 kart 70°leri gördü yanlış hatırlamıyorsam.

Yanlış da olabilirim ama anlık dcdeki bir arkadaşıma sormuştum normal duruyor demişti. Amcamın da aracı olması üzerine kafama yattı benim de ve aldık birkaç gün sonra elimde olacak. Sizce yukarıda dediklerimde bir hata var mı ve bunun dışında bu laptopta 1920x1200 sanırım ekran 1080p değil çok fark olur mu göze kötü görünür mü acaba diye düşünüyorum. Çok gördüğüm bir çözünürlük modeli değil ya ondan aklıma takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet yeterince açık konuşmadım sanırım. Üstteki PC'yi satın aldım zaten. Ve biz urfa'dayız PC buradaki abinin arkadaşında bize kargo ve format gibi ıvırzıvırlardan kurtuldu diyebiliriz. Daha amcamın bir tanıdığı anca bu kadar olur sanırım hiçbir şey de olmamışsa yapacak bir şey yok sadece PC'yi sağlam istiyorum. Başta dediğim gibi üsttekini satın aldım arkadaşlar sizce nasıl bir karar verdim ve verdiğim paraya değecek mi? Amcamın buradaki abiye kefil oluşu ve ekran kartı testinin sağlam oluşu beni almaya itti ama hala içime kurt düşürüyor.

Evet yeterince açık konuşmadım sanırım. Üstteki PC'yi satın aldım zaten. Ve biz urfa'dayız PC buradaki abinin arkadaşında bize kargo ve format gibi ıvırzıvırlardan kurtuldu diyebiliriz. Daha amcamın bir tanıdığı anca bu kadar olur sanırım hiçbir şey de olmamışsa yapacak bir şey yok sadece PC'yi sağlam istiyorum. Başta dediğim gibi üsttekini satın aldım arkadaşlar sizce nasıl bir karar verdim ve verdiğim paraya değecek mi? Amcamın buradaki abiye kefil oluşu ve ekran kartı testinin sağlam oluşu beni almaya itti ama hala içime kurt düşürüyor.

Laptop sağlam ulaşırsa sorun yok hocam.
Bu bütçedeki en iyi laptoplardan birisi denilenebilir.
Omen yerine bu ROG laptopu almanız mantıklı bir karar olmuş.

Laptop sağlam ulaşırsa sorun yok hocam.
Bu bütçedeki en iyi laptoplardan birisi denilenebilir.
Omen yerine bu ROG laptopu almanız mantıklı bir karar olmuş.
teşekkürler doğru karar verdim mi diye içim içimi yiyordu. sayende biraz için rahatladı yarın yada cumartesi gelecek bilgisayar o zaman göreceğiz umarım dediğiniz gibi sağlam gelir.

O ekran kartına o çözünürlük düşük olmuş 2K olsaydi iyiydi.
o sorun değil ya 1080p benim için yeterli üni de oyun oynayacağım sadece. ve 4080 evet ama 2k olup zorlanmasini istemiyorum bilgisayarın laptop olduğu için korkutucu bilmiyorum. masaüstü olsaydı 4k çekmiştim ( parayı da hesaba katmazsak tabi )

Konu sahibi zaten laptopu almış.
2K ile 1080p arasında çok büyük bir fark yok.
Uzun dönem kullanım için de 1080p daha iyi olur.

Bende o bakımdan 1080P'yi daha mantıklı buldum bir süre daha zorlanmaz laptop. 2K yoktu zaten seçenek olarak gerçi. Küçük ekranda 2K'nin bana bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.

Bende o bakımdan 1080P'yi daha mantıklı buldum bir süre daha zorlanmaz laptop. 2K yoktu zaten seçenek olarak gerçi. Küçük ekranda 2K'nin bana bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.

2K ile 1080P'nin farkını iki cihazı yan yana getirmediğiniz sürece anlamazsınız.
Asıl 1080P'den 4kya geçmek mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı