RTX 4080 - i7 14700KF sistem için 2K monitör önerisi

Bütçe
20000

MinderBob

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

i7 14700KF ve 4080'li kasa kurdum. 2k monitör tavsiyelerinize açığım, sebepleri ile beraber söylerseniz çok güzel olur. Şimdiden iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisi de IPS panel. 4080'li sisteme de o gider düşünüyorum. Ancak bütçem var yani 20-30 bin arası bütçe ayırabiliyorum monitöre. Curved monitör tercihim. Bir de 30" ve ya da daha büyük olması güzel olabilir.

Mümkünse 30 - 32 inç arası ve curved olması tercihim

İkisi de IPS panel. 4080'li sisteme de o gider düşünüyorum. Ancak bütçem var yani 20-30 bin arası bütçe ayırabiliyorum monitöre. Curved monitör tercihim. Bir de 30" veya da daha büyük olması güzel olabilir.

Mümkünse 30 - 32 inç arası ve Curved olması tercihim

Hocam bütçeyi şimdi gördüm. Başlıkta da 2K yazmışsınız ama o bütçeyi verecekseniz 4K almanızı tavsiye ederim. O sistem çok rahat oynatır 4K'yı. Bir de Curved pek tavsiye etmiyorum genelde VA panel oluyorlar.

Hocam Curved monitörler VA panel oluyor maalesef.

Hocam bütçeyi şimdi gördüm. Başlıkta da 2K yazmışsınız ama o bütçeyi verecekseniz 4K almanızı tavsiye ederim. O sistem çok rahat oynatır 4K'yı. Bir de Curved pek tavsiye etmiyorum genelde VA panel oluyorlar.

Hocam peki sizce 4k'da daha düşük fps'le oynamak mı daha iyi olur yoksa 2k yüksek fps mi? Çoğunlukla oyun ve izlence için kullanacağım. Bu arada Msi monitörü beğendim. Zaten kasayı da msi parçalardan kurdum.

Hocam Curved monitörler VA panel oluyor maalesef.
Demek ki o yüzden curved monitör bulmakta zorlandım. Aslında curve kullanmaya çok alışmıştım ama değişiklik de yapabilirim. Sonuçta eğer 2k ya da 4k kullanılacaksa sanırım IPS olması daha uygun olacaktır.

4K tercih etme 2K al. Uzun vadede daha mantıklı. 2 yıl sonra 4080'de yetmeyecek.

Kendi monitörüm öneririm.

Hocam peki sizce 4k'da daha düşük fps'le oynamak mı daha iyi olur yoksa 2k yüksek fps mi?
Hocam 4080 ile 4K düşük fps dediğiniz şey pek de düşük fps değil 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 4080 ile 4K düşük fps dediğiniz şey pek de düşük fps değil 😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam valla şu videoyu izledikten sonra gözlerime inanamadım. O zaman anladığım kadarıyla benim bu kasanın hakkını vermem için 4k almam gerekiyor. En kötü durumlarda bile dlss açıldığında toparlıyor. Rekabetçi oyun olsun hikayeli oyun olsun fpsler çok yüksek 4k ultra ayarlarda. Hatta videoda kullanılan işlemci benim işlemcimden düşük. Ramlerim de yüksek yani 2x32 CL36 6000mhz ramler. Peki şu gönderdiğiniz msi monitörü aşağıdaki modelle kıyaslayabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı