İkisi de IPS panel. 4080'li sisteme de o gider düşünüyorum. Ancak bütçem var yani 20-30 bin arası bütçe ayırabiliyorum monitöre. Curved monitör tercihim. Bir de 30" ve ya da daha büyük olması güzel olabilir.![]()
HP X27q 2v7u5e9 Qhd 27 Inç 2k 165hz 1 Ms Freesync Ips Gaming Monitor Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP X27q 2v7u5e9 Qhd 27 Inç 2k 165hz 1 Ms Freesync Ips Gaming Monitor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Dell G2724D 27 Inç 165Hz 1ms QHD FAST IPS Adaptive Sync Gaming Monitör - Laptop.Com.TR
165 Hz yenileme hızı, 1 ms GtG hızlı yanıt süresi ve HDMI bağlantısı aracılığıyla konsollarda HDR ile QHD çözünürlükte 120 Hz'ye kadar destek sayesindewww.laptop.com.tr
Mümkünse 30 - 32 inç arası ve curved olması tercihim
İkisi de IPS panel. 4080'li sisteme de o gider düşünüyorum. Ancak bütçem var yani 20-30 bin arası bütçe ayırabiliyorum monitöre. Curved monitör tercihim. Bir de 30" veya da daha büyük olması güzel olabilir.
Mümkünse 30 - 32 inç arası ve Curved olması tercihim
Hocam bütçeyi şimdi gördüm. Başlıkta da 2K yazmışsınız ama o bütçeyi verecekseniz 4K almanızı tavsiye ederim. O sistem çok rahat oynatır 4K'yı. Bir de Curved pek tavsiye etmiyorum genelde VA panel oluyorlar.
![]()
MSI Optix MAG 274UPF 27” 1ms 144Hz G-Sync IPS UHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam peki sizce 4k'da daha düşük fps'le oynamak mı daha iyi olur yoksa 2k yüksek fps mi? Çoğunlukla oyun ve izlence için kullanacağım. Bu arada Msi monitörü beğendim. Zaten kasayı da msi parçalardan kurdum.Hocam bütçeyi şimdi gördüm. Başlıkta da 2K yazmışsınız ama o bütçeyi verecekseniz 4K almanızı tavsiye ederim. O sistem çok rahat oynatır 4K'yı. Bir de Curved pek tavsiye etmiyorum genelde VA panel oluyorlar.
![]()
MSI Optix MAG 274UPF 27” 1ms 144Hz G-Sync IPS UHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Demek ki o yüzden curved monitör bulmakta zorlandım. Aslında curve kullanmaya çok alışmıştım ama değişiklik de yapabilirim. Sonuçta eğer 2k ya da 4k kullanılacaksa sanırım IPS olması daha uygun olacaktır.Hocam Curved monitörler VA panel oluyor maalesef.
![]()
LG UltraGear 32GR93U-B 31.5" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 32GR93U-B 31.5" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 32GR93U-B 31.5" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 25.219,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MAG 323UPF 32" 1 ms 4K IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 323UPF 32" 1 ms 4K IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG 323UPF 32" 1 ms 4K IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 24.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 4080 ile 4K düşük fps dediğiniz şey pek de düşük fps değilHocam peki sizce 4k'da daha düşük fps'le oynamak mı daha iyi olur yoksa 2k yüksek fps mi?
Hocam bütçeyi şimdi gördüm. Başlıkta da 2K yazmışsınız ama o bütçeyi verecekseniz 4K almanızı tavsiye ederim. O sistem çok rahat oynatır 4K'yı. Bir de Curved pek tavsiye etmiyorum genelde VA panel oluyorlar.
![]()
Hocam 4080 ile 4K düşük fps dediğiniz şey pek de düşük fps değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.