RTX 4080 - i7 14700KF sistem için 2K monitör önerisi

Bütçe
20000
Peki şu gönderdiğiniz msi monitörü aşağıdaki modelle kıyaslayabilir misiniz?
Hocam bence 7 bin lira fazla vermeye değecek fark yok. Attığımız monitörler gayet iyi. @Iorweth25 hocamın attığı 27 inç benim attığım 32 inç. Aralarında 8 bin lira var. Sizin yerinizde olsam @Iorweth25 hocamın attığını alırım. 27 inç zaten gayet yeterli olur. Ama tabi ki siz bilirsiniz.

Hocam bence 7 bin lira fazla vermeye değecek fark yok. Attığımız monitörler gayet iyi. @Iorweth25 hocamın attığı 27 inç benim attığım 32 inç. Aralarında 8 bin lira var. Sizin yerinizde olsam @Iorweth25 hocamın attığını alırım. 27 inç zaten gayet yeterli olur. Ama tabi ki siz bilirsiniz.
Aslında fiyat konusunda sıkıntım yok. Tek derdim büyük monitör almaya kalkarken görüntü kalitesinden düşüş yaşamamak. Ama sanırım biraz fazla temkinli davranıyorum. Kurduğum kasa 32inç 4k kaldıracak seviyede anladığım kadarıyla. Sizin attığınız 32inç olanla biraz önce attığım model arasında karar vericem. Çok teşekkür ederim.

Hocam siz elinizdeki kasayı fazla küçümsüyorsunuz, elinizde ufak bir NASA istasyonu var :D 4K almamak büyük hata olur bence, @LorrieNN hocamın da attığı videodaki gibi hiç de az FPS almazsınız 4K'da. Sizin attığınız 30klık MSI monitörde quantum dot teknolojisi var ve gecikme değerleri daha düşük. Ama ben fazladan 15k verilecek kadar değer olduğunu düşünmüyorum. MSI MAG işinizi her türlü görecektir.

Hocam siz elinizdeki kasayı fazla küçümsüyorsunuz, elinizde ufak bir NASA istasyonu var :D 4K almamak büyük hata olur bence, @LorrieNN hocamın da attığı videodaki gibi hiç de az FPS almazsınız 4K'da. Sizin attığınız 30klık MSI monitörde quantum dot teknolojisi var ve gecikme değerleri daha düşük. Ama ben fazladan 15k verilecek kadar değer olduğunu düşünmüyorum. MSI MAG işinizi her türlü görecektir.
Hocam o zaman son olarak bir defa daha rahatsız edicem sizi :D Şimdi o iki monitör arası 6.500 TL fark var. Sizce değer mi? Aralarında ne fark var gerçekten anlayamadım. Daha ucuz olanın ekran yenileme hızı bir tık daha yüksek gibi hatta. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hocam o zaman son olarak bir defa daha rahatsız edeceğim sizi :D Şimdi o iki monitör arası 6.500 TL fark var. Sizce değer mi? Aralarında ne fark var gerçekten anlayamadım. Daha ucuz olanın ekran yenileme hızı bir tık daha yüksek gibi hatta. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hocam LG panelini kendisi üreten bir firma olduğu için her zaman bir tık daha öndedir fiyatları da o yüzden tuzlu biraz, bazı modellerinde ölü piksel garantisi de veriyor. Yoksa ikisi de özellik bakımından çok yakın. F/P olarak ben kesinlikle MSI tercih ederdim ama bu LG'nin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Fiyat performans olarak MSI daha iyi. Karşılaştırması da burada:

Hocam LG panelini kendisi üreten bir firma olduğu için her zaman bir tık daha öndedir fiyatları da o yüzden tuzlu biraz, bazı modellerinde ölü piksel garantisi de veriyor. Yoksa ikisi de özellik bakımından çok yakın. F/P olarak ben kesinlikle MSI tercih ederdim ama bu LG'nin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Fiyat performans olarak MSI daha iyi. Karşılaştırması da burada:
Hocam herhalde yanlış anlaşıldım kusura bakmayın. Esas kararsız kaldığım iki monitör de msi marka. Monitörler şunlar biri quantum dotlu olan diğeri de sizin önerdiğiniz mag'in 32 inç olanı.

Hocam illa 32 inç alma şartınız var ise MAG323'ü alın. Qd teknolojisi renkleri daha canlı gösterir ama 7 bin lira fark çok fazla sırf bunun için. Sizin yerinizde olsam 17 binlik olanı alırım fakat dediğim gibi büyük ekran istiyorsanız MSI MAG323 iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı