RTX 4080 için 4K 60 Hz vs 165 Hz 2K

60 Hz uzaktan bakınca akıcı gelir. En az 43 inch olan IPS panel büyük bir 4K TV alıp gamepad ile her oyunu oynayabilirsin. 60 Hz uzaktan bakılınca asla sırıtmaz bundan emin olabilirsin. Sadece FPS oyunları oynanmaz o da gecikme değeri yüksek olduğundan.

Dediğim üzere tek 4K monitör üzerinde ki seçeneğim buydu. 43 inç boyutlarına çıkmak istemiyorum hocam masada yer kalmaz zaten o ayrı bir olay. 😄

Kişinin amacına göre değişiyor. Ben 4k TV olduğu için 1080p ile gündelik kullanımda idare ediyorum. Kafam esince kasayı TV ye bağlayıp büyük ekrandan 4k keyfi oynuyorum. 4k'nın keyfi 43 inch te bile muhteşem görünüyor. İleride para biriktirip 50 inch üzerini zorlarsam daha süper olur herhalde.

Dediğim üzere tek 4K monitör üzerinde ki seçeneğim buydu. 43 inç boyutlarına çıkmak istemiyorum hocam masada yer kalmaz zaten o ayrı bir olay. 😄
6kya alacağınız görüntü renkleri vb çamurdan bir şey olmaz zaten. düzgün 4klar 10kdan başlıyor.

Şu monitör 6k ya düşse havada karada kap.

Arada sırada İtopya da 23.8 inch AOC 2k çözünürlükte monitör 6k ya düşüyor onuda bekleyebilirsin.

Şu monitör 6K ya düşse havada karada kap.

Bütçem yetiyor ama bu özelliklere yukarıda atmış olduğum MSI daha mantıklı geliyor.

MSI G274QPF Monitör

Şu monitör 6K ya düşse havada karada kap.

Arada sırada İtopya da 23.8 inch AOC 2K çözünürlükte monitör 6K ya düşüyor onu da bekleyebilirsin.

Bahsettiğiniz bu ise 16 milyon renk sayısı tercih etmiyorum.

Siyah tonlamalarda ki geçiş izlerinde fark oluyor.
Color accuracy dışında iyi bir monitör değil ama. MSI G274QPF-QD Review bakabilirsiniz motion blur varmış monitörde. Siyahlari rezalet.
1716938102013.png

Bende kendi monitörümünkini kötü zannediyordum.

Color accuracy dışında iyi bir monitör değil ama. MSI G274QPF-QD Review bakabilirsiniz Motion blur varmış monitörde. Siyahlari rezalet. Eki Görüntüle 2207451
Bende kendi monitörümünkini kötü zannediyordum.

Hocam bu fiyat aralığında ki monitörlerden 10/10luk performans beklememek gerekiyor zaten. IPS panellerin vazgeçilmezidir ayrıca çoğunda yaşanılan bir durum.

@Novelist, tekrardan rahatsız ediyorum hocam kafama takılan bir seçenek daha var son seçtiğiniz şu ürün dışında hoşuma giden aynısının E2 Modeli ve son olarak da dün gördüğüm Aoc-Q27G4X ürün var. Sizce bunlar arasında daha iyi olan var mı yoksa hala aynı ürünü mü tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı