RTX 4080 için 4K 60 Hz vs 165 Hz 2K

Zaten elinde rekabetçi oyunlar için yüksek Hz değerine sahip bir monitör varmış diğer her oyun için 4K almak değecektir.

Senin monitör hem küçük hem de TN panele sahip bir model. Sen 32 inç 2K IPS panel monitör almalisin. Seni o kadar çok tatmin edecekki ufaklığı satacaksın.

Ufaklıktan kastınız 240Hz olan ise, bende zaten 2 monitör var şu anda, diğeri de 60Hz TN 21.5". Onun yerine almayı düşünüyorum 240Hz satma gibi bir amacım yok hocam.

Senin monitör hem küçük hem de TN panele sahip bir model. Sen 32 inç 2K IPS panel monitör almalisin. Seni o kadar çok tatmin edecekki ufaklığı satacaksın.

Ama çoğu görüşlerde 32" 2K'nın zaten 24" 1080p ile eş değer olduğunu belirtmiş PPI değeri açısından, sizce 32" o 2K için fazla büyük değil mi?

Ufaklık derken 240 Hz 24 inc olan modelden bahsediyorum. Sen bütçeni yaz yardımcı olalım.

10.000 TL altı IPS panel.

Ama çoğu görüşlerde 32" 2K'nın zaten 24" 1080p ile eş değer olduğunu belirtmiş PPI değeri açısından, sizce 32" o 2K için fazla büyük değil mi?

10.000 TL altı IPS panel.

Dostum ben OLED panel hariç 18-32 inç arası boyutta bütün panel türlerini uzun süreler kullandım. 1K 2K 4K bütün çözünürlükleri tecrübe ettim. 27 inç 1080P'nin sınırı 32 inç te 2K cozunurlugun siniri. Şu an LG GP850-B modelini kullanıyorum. 2K çözünürlük 32 inç te harika görünüyor bana güvenebilirsin. 10 bin bütçeye şu cihazı önerebilirim. PTT avm den alışveriş önermem ama en uygun fiyat burada diye bunu paylaşıyorum.

Dostum ben OLED panel hariç 18-32 inç arası boyutta bütün panel türlerini uzun süreler kullandım. 1K 2K 4K bütün çözünürlükleri tecrübe ettim. 27 inç 1080P'nin sınırı 32 inç te 2K cozunurlugun siniri. Şu an LG GP850-B modelini kullanıyorum. 2K çözünürlük 32 inç te harika görünüyor bana güvenebilirsin. 10 bin bütçeye şu cihazı önerebilirim. PTT AVM'den alışveriş önermem ama en uygun fiyat burada diye bunu paylaşıyorum.

Hocam 32" çok büyük geliyor bana, 27" bile öyle geliyor ama 2K diye tercih ediyorum zaten.

Dostum ben OLED panel hariç 18-32 inç arası boyutta bütün panel türlerini uzun süreler kullandım. 1K 2K 4K bütün çözünürlükleri tecrübe ettim. 27 inç 1080P'nin sınırı 32 inç te 2K cozunurlugun siniri. Şu an LG GP850-B modelini kullanıyorum. 2K çözünürlük 32 inç te harika görünüyor bana güvenebilirsin. 10 bin bütçeye şu cihazı önerebilirim. PTT AVM'den alışveriş önermem ama en uygun fiyat burada diye bunu paylaşıyorum.

Sizce bu nasıldır? Ayrıca konu dışı olacak biraz ama idefix sitesi güvenilir midir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı