Aralarında 30 bin lira var. Kolaymış gibi konuşuyorsunuz.Oynayacağın oyna bağlı. Ama 4k oynayacaksan keşke 4090 alsaydın.
4k hızlı mönitörler de ucuz değil dostum. Hiç bir şey kolay değil. 30k da 2 asgari ücret yani.Aralarında 30 bin lira var. Kolaymış gibi konuşuyorsunuz.
Aralarında 30 bin lira var. Kolaymış gibi konuşuyorsunuz.
Nvidia 2025 diyorlar hocam. O kadar erken olmaz. Hem hayat bitiyor. Bekle bekle nereye kadar.10 ay sonra zaten 5080 gelip, 4090'ı yarı fiyatına BİM poşeti gibi sallamaya başlayacak. Şu anda sıfır 4090'a para vermezdim, isterse Asuka'lı modeli olsun.
Nvidia 2025 diyorlar hocam. O kadar erken olmaz. Hem hayat bitiyor. Bekle bekle nereye kadar.
Bak bu güzel oldu. Bilgisayarı yenilemek için 5090 bekliyorum amd 8000 serisi ile.2-3 gün oldu yeni açıklama geldi 2024 Q4 diye. Yine bildiğimiz 2 sene çizgisinden çıkmayacaklar.
![]()
NVIDIA GeForce RTX 50 Series "Blackwell" On Course for Q4-2024
NVIDIA's next-generation GeForce RTX 50-series "Blackwell" gaming GPUs are on course to debut toward the end of 2024, with a Moore's Law is Dead report pinning the launch to Q4-2024. This is an easy to predict timeline, as every GeForce RTX generation tends to have 2 years of market presence...www.techpowerup.com
Bak bu güzel oldu. Bilgisayarı yenilemek için 5090 bekliyorum amd 8000 serisi ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.