Aklımdaki ürün bu. Faizsiz 9 taksit olması da beni cezbetti. Daha uygun modeller var fakat onlar da taksitle bu fiyata geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bu satıcı bana hiç güven vermedi. Piyasada 2 yıl garantili paralel ithalat kartlar dolaşıyor dikkat et. Normalde resmi distribütörün getirdiği MSI ve Asus'ların garantisi 3 yıldır. Satıcı 2 yıl garanti var diyorsa garantiyi kendileri sağlıyordur. Ben de ekran kartımı iade ettim ekran kartı bakıyorum, 35 Bin altında adam akıllı kart yok.
Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam doğru diyorsunuz da sizin attığınız modeller de taksit yapınca aynı fiyata denk geliyor. Mecbur taksit yapacağım. Ortalama 33k bandına geliyor bu modeller de. Yine de o attıklarınızdan birini mi almalıyım bu durumda ?
Gaming X biraz vasat/ortalama bir model 4080 için. İncelemeler yüksek puan verse de kullanıcı yorumları öyle "muhteşem kart" tadında değil. Islık attığını çok söyleyen de var. Eminim o fiyata ve altına daha "iyi" modeller bulunur.
Bu kadar yüksek meblağları riske atmaya değmez. Bu satıcı buralarda da dolanıyor, güvenilir diye geçiniyor ama kartı iade etmek isteyince cayma hakkını kullandırtmıyor bulaşmayın.