HvKontAyaz
Kilopat
o da aklımda hocam değerlendiriyorum.Ben olsam 4080 almışken i7 veya daha güçlü bir işlemci tercih ederdim.
Ben olsam 4080 almışken i7 veya daha güçlü bir işlemci tercih ederdim.
O i5 işlemci 4000 serisi için yetersiz değil mi?
Merhaba arkadaşlar, 4080'in çıkmasını bekliyorum topladığım şu sistem (resimde ekledim) sizce yeterli midir? Monitör tercihim 2K olacak.
Yapmayın hocam o işlemci 1080p de 4090 besliyor i7 alın gibi ezbere yorumlarla insanlara sistem önermeyin lütfen.
Bu parçaları öneririm hem daha ucuza gelecekler hem anakart tarafında sana OC imkanı sunacak.
High Power Super GD+ HP1-F850GD-F14C 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Super GD+ HP1-F850GD-F14C 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Super GD+ HP1-F850GD-F14C 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.227,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ayrıca 500 GB'lik SSD ihtiyacın olmadığını düşünüyorum tercih meselesi ama.
Kendi fikrini paylaşırken beni etiketlemene gerek yok, kendi fikrini tek başına nedenleri ile ifade edebilirsin.
Bu butcede sistem topluyorsaniz sahsen onu daha acik bir soket olan Ryzen 7000 serisinden islemci secerdim muhtelemelen 7700X.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.