HvKontAyaz
Kilopat
i5 13600k rtx 4080 ve ddr5 de 2k da hem fikirim çıktığı gibi alacağım öyleyse doğru bir karar mı?

i5 13600K RTX 4080 ve DDR5 de 2K da hemfikirim çıktığı gibi alacağım öyleyse doğru bir karar mı?
hocam haberleşelim kontakta olalım 16 kasım çıkıyor kart stoklara ne zaman girer bilmiyorum ama tahmininiz nedir?Benim alacağım sisteme benzer bir sistem o yüzden doğru bir karar olduğunu düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun.
Hocam haberleşelim kontakta olalım 16 Kasım çıkıyor kart stoklara ne zaman girer bilmiyorum ama tahmininiz nedir?
Nvidia yazılımsal olarak da güveniyorum hiç amd kullanmadım aksi tez savunamam o da çok iyidir elbette benim derdim ülke şartlarında bir şeyi almak istiyorsan direkt almak doğru olacağı kanaatindeyim.Ben biraz daha bekleyip 7900XT de alabilirim hala çok kararsızım arada güzel bir fiyat farkı var.
NVIDIA yazılımsal olarak da güveniyorum hiç AMD kullanmadım aksi tez savunamam o da çok iyidir elbette benim derdim ülke şartlarında bir şeyi almak istiyorsan direkt almak doğru olacağı kanaatindeyim.
Merhaba arkadaşlar, 4080'in çıkmasını bekliyorum topladığım şu sistem (resimde ekledim) sizce yeterli midir? Monitör tercihim 2K olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.