Bende de aynı sorun var. Fakat benimki nadiren oluyor ve bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor.görüntü bağdaştırıcıda görünmüyor zaten eski ekran kartını kullanırken iptal etmiştim hocam
Hdmı kablo mu DP kablo mu kullanıyorsunuz acaba ?Hocalarım kusura bakmayın, vaktinizi alıyorum. RTX 4080 ekran kartı aldım ve kurulumunu yaptım, DDU ile sürücüleri sildip tekrar baştan yazılımları indirip güncelledim.
Sistem ekran kartını görmesine rağmen oyunları açtığımda GPU kullanımı %0 ve hiçbir şekilde yapamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 1947849
Teşekkür ederim hemen deniyorum hocam.
İşe yaramadı hocam.
Hocalarım olayı çözdüm problem ekran kartını dik taktığım ara PCI kablosundaymış Thermaltake almıştım bir de kaliteli olsun diye bugün ASUS teknik servisten birisiyle konuştum ekran kartını direk anakarta bağlamamı söyledi kasaya sığmadığı için uzay sistem şekilinde kasa dışında topladım ve ekran kartı cayır cayır çalışıyor hiçbir sıkıntı veya hata yok. Destek verenlere teşekkür ediyorum![]()
Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun hocam.
Sağolun hocam konuştuğumuz gibi saçma ve basit bir sebep ne kadar uğraştırdıHayırlı olsun hocam keyifli oyunlar dilerim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.