İyi günler dilerim. 2 hafta kadar önce bilgisayar aldım. Aktif olarak oyun oynayan birisiyim. GTA 5 kurdum bilgisayarıma ve oyun fena bir şekilde takılıyor. Ara sıra da değil çok sık takılıyor. Oyunu 2560x1440 çözünürlükte. Yüksek ve çok yüksek grafiklerde oynuyorum. Grafikleri ve çözünürlüğü düşürmeyi denedim yine olmadı. V-Sync açık. Kasma falan yok zaten kasma olamaz. RDR 2, GoW, TLOU gibi oyunları sorunsuz çalıştıran RDR 2 gibi bir oyunda Ultra grafikte 100 FPS aldıran bir bilgisayar. Özelliklerini aşağıya bırakıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
MSI Vector 17 HX A14vhg laptop.
RTX 4080.
i9 14900 HX.
32 GB RAM.
2 TB SSD.
Windows 11.
QHD+ 240 Hz ekran.
Anlıyorum o zaman FPS sabitlesem yetecek mi? Ben aynı zamanda FiveM de oynuyorum. Düşük bir FPS sabitlemesi FiveM'deki aldığım FPS değerini etkiler mi?
Anlıyorum o zaman FPS sabitlesem yetecek mi? Ben aynı zamanda FiveM de oynuyorum. Düşük bir FPS sabitlemesi FiveM'deki aldığım FPS değerini etkiler mi?
Hahaha kardeşim güldürdün beni teşekkür ederim. Mühendislik okuyorum onun için aldım yüksek kaliteli bir bilgisayar. Ama uzun süre para biriktirmiştim. İsteyen herkese nasip olur umarım.