RTX 4080 mi, 3090 mı alınmalı?

Neden? Fiyatına göre alınabilir. 1080p ve 2K için yeterli.

Ama o kart 4K kartı sorun burada işte. Ayrıca RTX 4080 alıp 1080P kullanacak kişiye bilgisayar vermemek lazım... 3080'de 4K için daha uygun bir karttı tabi VRAM'i az olduğu için rakibine göre 4K'da batırıyordu. AMD boşuna o kadar fazla VRAM koymuyor. RTX 3070 şu an VRAM azlığından dolayı VRAM yetmezliğine girebiliyor bazen.

Ama o kart 4K kartı sorun burada işte. Ayrıca RTX 4080 alıp 1080p kullanacak kişiye bilgisayar vermemek lazım... 3080'de 4K için daha uygun bir karttı tabii VRAM'i az olduğu için rakibine göre 4K'da batırıyordu. AMD boşuna o kadar fazla VRAM koymuyor. RTX 3070 şu an VRAM azlığından dolayı VRAM yetmezliğine girebiliyor bazen.

Ama 4080 12 VRAM ile 2K da her şeyi yüksek ve monitörün yenileme hızı karşılayarak kullanılabilir. Arada 400 dolar fark var zaten.

Ama 4080 12 VRAM ile 2K da her şeyi yüksek ve monitörün yenileme hızı karşılayarak kullanılabilir. Arada 400 dolar fark var zaten.

İleride kullanamazsın. Bazı oyunlar 4K'da 12 GB VRAM'i aşıyorlar. Ayrıca o kart 2K kartı da değil.

Merhaba ,15k civarında bir fiyata düşerse bende almayı düşünüyorum. Dün bu videoyu izledim ve 4000 serisini beklemekten vazgeçtim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sponsorların stoklarındaki RTX 3000'ler satılsın diye boş yapıyorlar. Şu anda RTX 3080 ve 3090 gibi üst seviye kartlara servet dökecek kişi güzel kazık yer, çok çok iyi indirim harici alınmaz kimse kusura bakmasın.

RTX 4000 serisinin ışın izleme çekirdekleri ve Tensör çekirdekleri muazzam derecede daha iyi bugün oyun için NVIDIA kart alan birisinin asıl amacı bu teknolojiler yoksa gider daha ucuza AMD alır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RTX 3050-3060-3060 Ti alan yine alabilir çünkü muadillerinin çıkmasına uzun süre var.

Sponsorların stoklarındaki RTX 3000'ler satılsın diye boş yapıyorlar. Şu anda RTX 3080 ve 3090 gibi üst seviye kartlara servet dökecek kişi güzel kazık yer, çok çok iyi indirim harici alınmaz kimse kusura bakmasın.

RTX 4000 serisinin ışın izleme çekirdekleri ve Tensör çekirdekleri muazzam derecede daha iyi bugün oyun için NVIDIA kart alan birisinin asıl amacı bu teknolojiler yoksa gider daha ucuza AMD alır.

RTX 3050-3060-3060 Ti alan yine alabilir çünkü muadillerinin çıkmasına uzun süre var.

Servet değil hocam. 15k civarında alabilirim dedim. 3060ti hâlâ çok pahalı. Elimdeki para pul olmadan iyi bir kart almak istiyorum.

Alınacaksa 16 GB alınmalı. 12 GB alacaksan alma.
Evet 16 GB olanı alacağım. Acaba markalar ne zaman modellerini çıkarmaya başlayacaktır.

Şahsen benim AMD almama amacım stabil olmaması. 6900XT vardı elimde patladı ürün bana çok sıkıntı yaşattı bende daha da almam dedim bana stabil olması daha önemli.

Servet değil hocam. 15k civarında alabilirim dedim. 3060ti hâlâ çok pahalı. Elimdeki para pul olmadan iyi bir kart almak istiyorum.
Eğer AMD seviyorsanız 16K ya şuan 6900XT var.

4000 serisi izlediğim Gamers Nexus videosuna göre tam bir kepazelik örneği. İngilizceniz varsa mutlaka izleyin, sanki ilkokul çocuklarına oyuncak çıkarmışlar gibi ürün isimleri ve tanıtımları, devasa boyutlar (üç buçuk slot kaplayan tasarımlar), ekran kartlarının abartı ağırlığını taşımak için destek çubukları zorunluluğu, vb. tuhaflıklar.

3000 serisinin aşırı hormonlu versiyonları gibi, elektrik faturası düşmanı sobadan hallice ürünler. EVGA'nın niye Nvidia ile çalışmayı bıraktığının ispatı niteliğinde.

Sözün özü bence 3090 alın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı