RTX 4080 sistem için güç kaynağı önerisi

Aralarında bariz bir fark yok ama ROG nispeten eski bir platform, 2020 model. (Bunu bir sorun olduğu için söylemiyorum) 12VHPWR çıkışının native olması iyi olur çünkü RTX 4080 alacakmışsınız. ROG da ilgili bağlantı mevcut değil, ekran kartınızdan çıkan dönüştürücü ile bağlayıp kullanmanız gerekecek. GF3 de ilgili çıkış mevcut.
Üstad bu kötü ya GF3
Burdan baktım da yani pek iyi bir PSU değil gibi. Bende 750-850-1000W psu araştırıyorum bugün yarın alacağım. Bunun hatta GF A3 modeli var ne farkı var diye baktım bulamadım ARGB mi acaba dedim ama değil. Yabancı forumlarda yeni ismini A3 diye adlandırmışlar falan yazmışlar. Adamın biri de sanıyorum 1000W modelinin çok ısındığını problemler dolayısıyla geri verdiğini FSP 1200W bir model ile değiştirdini yazmıştı. Uzak durun falan gibi şeyler yazıyordu. Amazonda fiyatı çok uygun 500 TL de indirimi var. Seslide ürünmüş galiba. Alınır mı acaba ? FSP hydro yada MSI MAG serisi kaldı bunu almazsam çünkü onlarda pahalı buna göre.
Çokta ucuz değilmiş amazon germany kargosu eklenince world card 500 TL indirimi de uygulanınca 850W olanı 4572TL e 1050W olanı 4938 TL ye denk geldi. Ama ucuz sayılır yine.
 
Son düzenleme:
Üstat bu kötü ya GF3.
Buradan baktım da yani pek iyi bir PSU değil gibi. Bende 750-850-1000W PSU araştırıyorum bugün yarın alacağım. Bunun hatta GF A3 modeli var ne farkı var diye baktım bulamadım ARGB mi acaba dedim ama değil. Yabancı forumlarda yeni ismini A3 diye adlandırmışlar falan yazmışlar. Adamın biri de sanıyorum 1000W modelinin çok ısındığını problemler dolayısıyla geri verdiğini FSP 1200W bir model ile değiştirdini yazmıştı. Uzak durun falan gibi şeyler yazıyordu. Amazon'da fiyatı çok uygun 500 TL de indirimi var. Seslide ürünmüş galiba. Alınır mı? Acaba? FSP Hydro'ya da MSI MAG serisi kaldı bunu almazsam çünkü onlarda pahalı buna göre.
Çok da ucuz değilmiş Amazon Germany kargosu eklenince world Card 500 TL indirimi de uygulanınca 850W olanı 4572TL e 1050W olanı 4938 TL'ye denk geldi. Ama ucuz sayılır yine.

En güzeli ASUS ROG 850G yine o zaman.
 
En güzeli ASUS ROG 850G yine o zaman.
Yok ROG STRIX 850G PSU ile ilgili test bulamadım yeni olduğu içindir galiba. ThermalTake kötü değildir yanlış yönlendirmeyeyim en iyilere göre kötüdür yani kullanan varsa daha net bir sonuç olur ama Türkiye de satılan bir PSU değil zaten. ThermalTake de 5.0 desteği var RTX 4070 üzeri kartlar için o yüzden önerilmiştir.
 
Üstad bu kötü ya GF3

Neden kötü? Detaylı incelemesi var. Gayet performanslı bir ürün. İç yapısı da iyi.

en iyilere göre kötüdür

E yani zaten en iyisine göre elbette daha kötü. En iyisi demedim ki.


Şundan daha kötü mesela ama bunun fiyatı da ona göre iyi. Olay bütçe meselesi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı