RTX 4080 sistem nasıl?

RAM 5600MHz zaten daha iyisi alınabilirdi diyen arkadaş var bir tane, 3D render, After Effects, 8K fotoğraf montajı ile uğraşmıyorsan hayli hayli yeter. SSD arttırılsa şık olur.

RAM 5600MHz zaten daha iyisi alınabilirdi diyen arkadaş var bir tane, 3D render, After Effects, 8K fotoğraf montajı ile uğraşmıyorsan hayli hayli yeter. SSD arttırılsa şık olur.

Ben yetmezmi dedim?
Aynı fiyata daha iyisi alınabilirdi dedim ve de alınabilir miş.
Ayrıca oyun içinse 6000MHz alınmalı 7600'ün en performanslı çalıştığı frekans 6000MHz.

Attıklarım CL32 ve konuda CL36 yazıyor bir yanlışlık olmasın :D
pardon cl32 yi görmemişim ama ne kadar fark yaratabilir bence dikkate alınmaz.

2 tb yeterli değil mi sizce , sistemin kullanım amacı net olarak %70 oyun %30 yazılım ki yazılımı dizüstü bilgisayarda kullanıyorum.

Aldığın RAM'ler anakartın ile test edilmemiş umarım sorun yaşamazsın.
Anakartın sitesinden baktığımda listede adı geçiyordu , Ayrı bir konu açıp onay almıştım birinden ama.

Pardon CL32'yi görmemişim ama ne kadar fark yaratabilir bence dikkate alınmaz.

2 TB yeterli değil mi sizce, sistemin kullanım amacı net olarak %70 oyun %30 yazılım ki yazılımı dizüstü bilgisayarda kullanıyorum.

Anakartın sitesinden baktığımda listede adı geçiyordu, ayrı bir konu açıp onay almıştım birinden ama.

2 TB olmasından ziyade hız faktörü.

Pardon CL32'yi görmemişim ama ne kadar fark yaratabilir bence dikkate alınmaz.

2 TB yeterli değil mi sizce, sistemin kullanım amacı net olarak %70 oyun %30 yazılım ki yazılımı dizüstü bilgisayarda kullanıyorum.

Anakartın sitesinden baktığımda listede adı geçiyordu, Ayrı bir konu açıp onay almıştım birinden ama.

Tabii ki fark var, zaten Amazon'dan almadı mı? İptal et onu al bence.

Tabii ki fark var, zaten Amazon'dan almadı mı? İptal et onu al bence.
aynı CL değerlerinde 5600 vs 6000 mhz ram farklarına bakıyorum orda bile gözle görülür fps farkları yok oyunlarda.

2 TB olmasından ziyade hız faktörü.
Anladım , oyun oynarken çok devasa fark yaratmayacağını düşünüyorum açıkcası.

Parçaları tek tek sipariş verdim daha montajını yapmadım, sizce parçaların uyumu, kalitesi vs nasıl?

Ekran kartı: Zotac 4080.
Anakart: MSI Pro B650p Wi-Fi
RAM: Team Force 5600 MHz CL36.
İşlemci: Ryzen 5 7600X (ileride yükseltmeyi düşünüyorum).
Kasa: Phanteks G360a.
Sıvı soğutucu: Cooler Master ML240 V2.
SSD: XPG 1TB NVMe M.2 RGB SSD X2 adet.
PSU: MSI A850G 850W ATX 3.0 gen5.

Not: RAM kutusunun üstünde Intel optimizasyonu yazıyor, AMD sistemde sıkıntı yaratır mı?
Ram harici güzel hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı