RTX 4080 sistem yükseltme önerileri

Şu anki sistemden ekran kartını değiştirsem kullanabilir miyim rahatça 2K da? 4 k için işlemci ve anakart öneriniz nedir?

Mart ayı gibi alabilirim ancak, 5080 serisinin ne sunacağına bağlı lakin bütçemi şu anlık aşamıyorum fiyatına göre

Çözünürlük arttıkça işlemciye binen yük düşer hocam o yüzden 4K için işlemci yükseltmek zorunda değilsiniz. 2K da ise Ultra ayarlarda darboğaz olsa da sıkıntı çıkaracak kadar olmaz.

Merhaba, sistemim şöyle;

AMD Ryzen 5 7600.
BIOSTAR B650 MP-e Pro DDR5 600 AM5 (matx) anakart.
Df DF140 Pro 650W 80+ Bronze mid Tower kasa.
Df DC 240 240mm ARGB sıvı soğutma.

Yakın zamanda 4060 olan ekran kartımı 4080 Super yapmak istiyorum lakin 16 GB VRAM geleceğe yönelik yeterli olur mu? 2K'da onu bilemiyorum ama performansı benim hoşuma gitti. Sizce ekran kartı ne almalıyım? PSU'mun yetersiz olduğunu biliyorum. Kasama uygun 750W almayı düşünüyorum yeterli mi? İndirimde bildiğiniz güzel bir Power Supply var mı şu an? İşlemcim yeterli diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum.
4080 Super yapabilirsin. İşlemcin güzel. PSU yu arttırman gerekiyor. Corsair,ASUS,NZXT gibi markalardan alabilirsin. 4080 için Galax veya Gainward tercih edebilirsin.

Ne kadar bütçe ayırabilirsiniz hocam
hocam anakart ve işlemciye ayda 3 k taksit olarak para ayırabilirim

4080 Super yapabilirsin. İşlemcin güzel. PSU yu arttırman gerekiyor. Corsair,ASUS,NZXT gibi markalardan alabilirsin. 4080 için Galax veya Gainward tercih edebilirsin.
galax almayı düşünmüştüm ama çok azıcık daha arttırıp palit almayı düşünüyordum soğutma babında hangisini önerirsin

hocam anakart ve işlemciye ayda 3 k taksit olarak para ayırabilirim

galax almayı düşünmüştüm ama çok azıcık daha arttırıp palit almayı düşünüyordum soğutma babında hangisini önerirsin
Palit daha iyi diye biliyorum soğutma konusunda

Hocam anakart ve işlemciye ayda 3 k taksit olarak para ayırabilirim

Galax almayı düşünmüştüm ama çok azıcık daha arttırıp Palit almayı düşünüyordum soğutma babında hangisini önerirsin

Bunu alabilirsiniz anakart olarak.

Bunu alabilirsiniz anakart olarak.

Wi-Fi'ya ihtiyacım yok hocam ya hem daha pahalılar hem Ethernet kullanacağım Bluetooth ile işim yok başka bir şey önerebilir misiniz?

Mart ayı gibi alabilirim ancak, 5080 serisinin ne sunacağına bağlı lakin bütçemi şu anlık aşamıyorum fiyatına göre, memnun musunuz 4080 superden ?
Evet çok memnunum hocam, uzun süredir yaptığım en doğru alışverişlerden.

1080p olmadığı sürece darboğaz sorununu hissedilir şekilde yaşamazsınız.
Ayrıca 4080 performansı sizin için belirleyiciyse zaten 5070 eş 5070ti üstünde performans verecek diye öngörülüyor.
Madem hemen almayacaksiniz bekleyip hem yeni seri performanslarını görmek hem de fiyatlara bakmak açısından iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı