RTX 4080 sistemde RDR2 haritada kasıyor

• Konuyu başlatan 190E
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.304

190E

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyunu 2K Ultra grafiklerde DLSS kalite en sonda Full+Full ayarlarda oynuyorum. Normal oynarken 115-130 arası FPS alıyorum ancak haritayı açınca imleci hareket ettirirken kasım Kasım kasıyor ekran. Gideceğim bir yeri işaretlemem 30 saniye falan sürüyor ve gözlerim mahvoluyor. Neden olabilir bu nasıl çözülebilir?

R7 7800x3D.
RTX 4080.
32 GB 6000MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu Full screen modunda mı oynuyorsunuz? Windowed full screen modunda dener misin?
Evet full screende. İşteyim şu an akşam bir deneyeyim. Gerçekten bazı şeyler böyle çözülüyor hiç aklıma gelmemişti.

Hocam dosya doğrulaması yapmayı deneyin. Diğer arkadaşların söylediklerine katılmıyorum. Advanced'ta sizin harita ile alakalı sorununuzu oluşturabilecek tek ayar Grafik API ayarıdır. DirectX12 veya Vulkan arasında seçim yapın. Geri kalan ayarları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Eğer grafik ayarları için ekstra yardım isterseniz yazabilirsiniz, yardımcı olurum.

Sen MSAA + Advanced de ki her şeyi fulle bakalım oynayabilecek misin?

Sen MSAA + Advanced de ki her şeyi fulle bakalım oynayabilecek misin?
Hocam öncelikle ben "her şeyi fulleyin bir şey olmaz" tarzında bir şey söylemedim. Kaldı ki zaten iyi bir sistem olsa dahi birçok gereksiz ayarın olduğunu ve onları kısmanın hem FPS'e hem de görüntüye etki ettiğini bu forumda her zaman söylerim. Konuda mesaj atan arkadaşların Advanced'taki ayarlara dokunmayın demesine karşı çıktım çünkü birçok yararlı ayar o menüde bulunuyor ve konu sahibine dokunmamasını söyleyerek yanlış yönlendirmiș oluyorsunuz. Bu hem konu sahibine hem de konuyu başka zaman görecek kişiler için zararlı bir durum. Ayarlar hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz bu rehberlere göz atabilirsiniz.

Hocam öncelikle ben "her şeyi fulleyin bir şey olmaz" tarzında bir şey söylemedim'' Kısmından sonrasını okumadım. Konu başlığında ki arkadaş her şeyi en yükseğe çektiğini söylüyor. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…