RTX 4080 sistemde RDR2 haritada kasıyor

  • Konuyu başlatan 190E
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.305

190E

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
863
Çözümler
3
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu 2K Ultra grafiklerde DLSS kalite en sonda Full+Full ayarlarda oynuyorum. Normal oynarken 115-130 arası FPS alıyorum ancak haritayı açınca imleci hareket ettirirken kasım Kasım kasıyor ekran. Gideceğim bir yeri işaretlemem 30 saniye falan sürüyor ve gözlerim mahvoluyor. Neden olabilir bu nasıl çözülebilir?

R7 7800x3D.
RTX 4080.
32 GB 6000MHz RAM.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle ben "her şeyi fulleyin bir şey olmaz" tarzında bir şey söylemedim'' Kısmından sonrasını okumadım. Konu başlığında ki arkadaş her şeyi en yükseğe çektiğini söylüyor. Teşekkürler.
Sizinde konuyu okumadığınız belli oldu öyleyse hocam. Arkadaş oyunu normal FPS'lerle oynadığını zaten dile getirmiş. Konu sahibinin problemi haritayı açtığında oluşan FPS problemi ve bunun Advanced ayarlarla pek bir alakası yok. Dilerim bir önceki mesajımda belirttiğim kısımları ve rehberleri tekrardan okursunuz.
 
Çözümünü söylesene kardeşim çözüm var deyip çekiliyorsun? 🤔
Konu sahibi muhtemelen önceki mesajları okumayı biliyordur. Sizin gibi konuyu ve mesajları okumadan sonuca bakacağını sanmıyorum açıkçası.
 
Fulledim demedi kimse ben Advanced ayarları grafiği kısmak için kullanıyorum zaten.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı