Optimizasyonu çaycı Hüseyin’e yaptırdılar herhalde. Firmaların bu şekilde baştan savma oyun piyasaya sürmesi alışkanlık haline geldi. Bir arkadaşda da 32 GB RAM’ın neredeyse tamamını kullanıyormuş. İlginç.
Boş ver be hocam 10,5+2,5 saatte iki oturuşta bitti oyun kapatın fps'i gitsin Yani ilk kez işlemcinin ekran kartından fazla güç çektiğini gördüm, optimizasyon sorunlu düzelecektir mutlaka. Benim aldığım fpsler ile benzer ama.
Boş ver be hocam 10, 5+2, 5 saatte iki oturuşta bitti oyun kapatın FPS'i gitsin Yani ilk kez işlemcinin ekran kartından fazla güç çektiğini gördüm, optimizasyon sorunlu düzelecektir mutlaka. Benim aldığım FPS'ler ile benzer ama.
FIFA 23’ün optimizasyonu da iyi değil ama oyunda belirli sahnelerde ve korner sıralarında genelde FPS düşmesi oluyor ve TLOU kadar kaynak tüketmiyor. Beterin beteri varmış FIFA 23’ün ahını almışız.
Boş ver be hocam 10,5+2,5 saatte iki oturuşta bitti oyun kapatın fps'i gitsin Yani ilk kez işlemcinin ekran kartından fazla güç çektiğini gördüm, optimizasyon sorunlu düzelecektir mutlaka. Benim aldığım fpsler ile benzer ama.
Oyunun ilk partında böyle bir sorun vardı ortalarından sonra daha akıcı hale geldi veya ben öyle hissettim. Çünkü ortalarından sonra gayet akıcıydı oyun.
Oyunun ilk partında böyle bir sorun vardı ortalarından sonra daha akıcı hale geldi veya ben öyle hissettim. Çünkü ortalarından sonra gayet akıcıydı oyun.