sarsılmazçelikten
Decapat
Nerede hocam
Evet
40 50'ye kadar biniyor
Laptop değil
Yük bindirmemişsiniz o zaman işlemci kullanımı 20 ile 40 arasında olmalı ekran kartı kullanımı 90-100.
Nerede hocam
Evet
40 50'ye kadar biniyor
Laptop değil
İşlemcide sorunun yok sanırım. İşlemcinin valoranttaki gücü okadar. Dikkat edersen sendede ekran kartının ücte birini kullanıyor. Çok daha güçlü işlemci alırsan fps daha cok artar. Ama aa sınıfı oyunlarda 2 k ve 4 k grafik ayarlarında ekran kartının gücünü görürsün. Ayrıca hiç böyle hayal etmemiştim. Bi dünya para verdim aa oyunları zevkle pynarım die sistem kurdum. Valoranttan başka oyuna girmiyorum, zevk vermiyor. Sadece valorantt. Keşke daha düşük bi sistem toplasaydımHocam sorun işlemci de değil mi o zaman
Nerede hocam.
Evet.
40 50'ye kadar biniyor.
Laptop değil.
Hocsm bulamadımHocam GeForce Experience girdikten sonra sağ üsteki ayarlara girip genelden bakabilirsiniz dediğim ayar orada bulunuyor o ayarı kapalı yapınca sorun çözülecektir.
İşlemci değiştireceğim hocamİşlemcide sorunun yok sanırım. İşlemcinin valoranttaki gücü okadar. Dikkat edersen sendede ekran kartının ücte birini kullanıyor. Çok daha güçlü işlemci alırsan fps daha cok artar. Ama aa sınıfı oyunlarda 2 k ve 4 k grafik ayarlarında ekran kartının gücünü görürsün. Ayrıca hiç böyle hayal etmemiştim. Bi dünya para verdim aa oyunları zevkle pynarım die sistem kurdum. Valoranttan başka oyuna girmiyorum, zevk vermiyor. Sadece valorantt. Keşke daha düşük bi sistem toplasaydım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.