RTX 4080 Super için 4K monitör tavsiyesi

Erkan Şahin

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Müşavir Yardımcısı
Dostlar herkese selamlar,

4080 Super ekran kartlı sistemim için monitör arayışına girdim. Halihazırda fotoğrafçılıkla uğraştığım için zamanında almış olduğum ViewSonic 27" VP2768 2K monitörü kullanmaktayım. Ancak artık hem güncellemek istediğim için hem de oyunlarda yeterli gelmediği için değiştirmek istiyorum. Aşağıda yazmış olduğum özelliklere yakın ya da bu özelliklerde bir monitör önerirseniz sevinirim. Tabii sizlerin de eklemek istediğiniz şu özellikler de bulunmalı dediğiniz tavsiyelerinizi de görmek isterim. Fiyatları tam bilmediğim için bütçe belirtmedim. 20-30-40-45 bin civarlarında olabilir. Teşekkür ederim.

özellikler

4K UHD.
OLED panel.
G-SYNC
120Hz minimum.
Mümkünse HDR gibi özelliklerde güzel olur.

Son düzenleme:
Dostlar herkese selamlar,

4080 Super ekran kartlı sistemim için monitör arayışına girdim. Halihazırda fotoğrafçılıkla uğraştığım için zamanında almış olduğum ViewSonic 27" VP2768 2K monitörü kullanmaktayım. Ancak artık hem güncellemek istediğim için hem de oyunlarda yeterli gelmediği için değiştirmek istiyorum. Aşağıda yazmış olduğum özelliklere yakın ya da bu özelliklerde bir monitör önerirseniz sevinirim. Tabii sizlerin de eklemek istediğiniz şu özellikler de bulunmalı dediğiniz tavsiyelerinizi de görmek isterim. Fiyatları tam bilmediğim için bütçe belirtmedim. 20-30-40-45 bin civarlarında olabilir. Teşekkür ederim.

özellikler

4K UHD.
OLED panel.
G-SYNC
120Hz minimum.
Mümkünse HDR gibi özelliklerde güzel olur.

Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında 4K monitör düşünüyorum. Ancak şuan kafamı 21:9 formatında monitörler fena halde karıştırmış durumda. Sanırım onların çözünürlüğü 3K'ya denk geliyor. Bu formatın eksileri artıları ne olur bilemiyorum.

Peki hocam 21:9 formatında öneriniz ne olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı