RTX 4080 Super için marka önerisi

Bütçe
55000

Ek7

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 14700Kf
Rtx 4080 super suprim X
Tforce 16 gb ddr5 ram
Msi b760M project zero
Msi mag pano m100r
Lian li galahad 2 trinity performance
Msi mag a1000G psu
Kioxia exceria pro 1tb
Öncelikle merhaba, ben RTX 4080 Super'li bir sistem toplayacağım fakat hangi modeli alacağım kararsız kaldım da 55 bin lira bütçem var. Bu bütçeye en uygun Suprim X var sanırım benim aklımda da Suprim X var. Sanırım onu alacağım fakat Suprim X de coil whine sorunu oluyormuş sanırım. Oluyor mu olmuyor mu bilen birisi yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, ben RTX 4080 Super'li bir sistem toplayacağım fakat hangi modeli alacağım kararsız kaldım da 55 bin lira bütçem var. Bu bütçeye en uygun Suprim X var sanırım benim aklımda da Suprim X var. Sanırım onu alacağım fakat Suprim X de coil whine sorunu oluyormuş sanırım. Oluyor mu olmuyor mu bilen birisi yazabilir mi?
O fiyata 4070 super bulabilirsiniz. Tavsiyem de 4070S'dir. 32 GB ram gibi ekstra özelleştirmeler ile 51 52 bin lirayı bulur 4070S sistemler. Marka olarak da hangisi ucuzsa.

Hocam sistem mi 55K ekran kartı mı?

Suprim in konuşulduğu yerde bu kartları atmak biraz komik ama kötü modeller değiller. Önerim bunlardan yana olur.

Sadece ekran kartı

Teşekkürler yanıtlayan herkese uzun araştırmalarım sonucu Suprim X aldım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı