RTX 4080 Super ile YouTube videosunda stutter oluyor

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Sistemimde anakart değişikliği sonrası stutter sorunu yaşamaya başladım. Uzun araştırmalar sonucu PBO kapattığımda oyunlarda bu problem düzeldi ancak bugün YouTube'da bir video izlerken /(kesinlikle internetten kaynaklandığını düşünmüyorum) video anlık takılıyor ve kulaklıkta da takıldığı an seste cızırtı oluyordu. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Bir de bu anakart değişiminden sonra oldu büyük ihtimal anakart-RAM-CPU'ya da CPU-RAM kaynaklı diye düşünüyorum ama sürekli masraf yapamıyorum nokta atışı bir detayı da yakalamak çok zor bununla ilgili aylardır araştırma yapıyorum ancak tek ilerleme kaydetmem PBO Auto iken Disable yaparak büyük oranda çözdüm diyebilirim. Konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu açtım 10 dk sonra bir problem daha yaşadım. PC kapattım ancak 1-2 dk sonra bir işimin olduğu daha aklıma geldi açtım ve bu sefer açılma ekranı ilk defa uzun sürdü hemen videoya aldım izlerseniz fare akıcı kaymıyor takıla takıla piksel piksel hareket ediyor, başlat ve diğer dosyalar falan tıklandığında çok geç ağır kasılarak ve takılarak açılıyorlar video 1 dakika eğer tamamını izlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız yardımlarınızı bekliyorum.

• İşlemci: Ryzen 7 78003x3D.
  • Ekran kartı: NVIDIA RTX 4080 Super.
  • Anakart: MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi Önceki Anakart: ASRock B650M PG Riptide Değişim sebebi: I/O Port Arızası.
  • RAM: 32 GB Vengeance CL30 6000 MHz XMP. (XMP ON)
  • SSD: Kingston KC3000 1TB.
  • Soğutucu: Peerless Assassin 120 SE.
  • PSU: Corsair 4000D airlflow + 850W 80+ Gold.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
  • Monitör: Aoc 27" Q27G4X 1ms 180hz HDMI, DisplayPort Adaptive-Sync 2K

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı