RTX 4080 Super Ryzen 7 7800x3D sistem için PSU önerisi

Bütçe
7bin civarı psu için

deymins

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 4080 Super ve 7800x3DLi bir sistem toplamayı düşünüyorum. İlk sorum şu anda toplamak mantıklı mı? 5080 5090 cıkmasını beklemek gerekir mi? Onları tercih etmek için veya fiyat düşüşü için ikinci sorum ise sistem için bir güç kaynağı önerisi isteyecektim. Kaç watt ve hangi markayı önerirsiniz? Çok pahalı olmayan fiyat performans bir PSU almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

fiyat olarak 7800x3d'e yakın olacak sanırım, peki ekran kartı için de beklemek gerekir mi ocağı 4080superin fiyatı düşer mi veya 5080 alınabilir mi fiyat farkı cok yoksa

Fiyat olarak 7800x3D'e yakın olacak sanırım, peki ekran kartı için de beklemek gerekir mi ocağı 4080SUPErin fiyatı düşer mi veya 5080 alınabilir mi fiyat farkı cok yoksa.

Fiyat farkı olur bence özellikle vergi cenneti TR de gözle fark edilir şekilde olacaktır. 4080 alıp sonra satıp üstüne koyabilirsiniz veya satmayın gayet güçlü bir kart.

Selamun aleyküm. İş için kullanmayacaksanız 35klık bir bilgisayar da işinizi görür hocam benden size tavsiye, bu segment birazcık gereksiz kaçıyor. Paranın karşılığını en iyi alacağınız yer o aralık olur.

PSU'ya gelince, eğer o bileşenleri alacaksanız psu'da ucuza kaçmamanız lazım.

Önerebileceğim en ucuz psu şu ama seri numarası değişmiş, atx3.0 versiyonu nasıl tam olarak bilmiyorum: Amazon.com.tr

Attığım Rajintek Cratos gayet kaliteli ve iş görür. Eğer daha pahalı bir PSU alınacaksa bunları önermem. Aynı fiyatta iç yapısı çok daha iyi NZXT C850 Gold var.

Rajintek hiç duymadım detaylı inceleme var mı? NZXT modeli attıklarımdan kötü diye biliyorum iç yapısı nasıl daha iyi?

benim amacım 4klık güçlü bir sistem toplamak yoksa dediğiniz gibi 35klık bir sistemde iş görür tabi

Rajintek hiç duymadım detaylı inceleme var mı? NZXT modeli attıklarımdan kötü diye biliyorum iç yapısı nasıl daha iyi?

NZXT C850 (2022) hem test verilerinde hem de yapı olarak A850G'den daha iyi bir model. RM850e ile pek de kıyaslamaya gerek yok ondan zaten daha iyi.

Cybenetics raporlarina bakarsanız. Daha uzun hold up süresi, daha iyi ripple değerlerini görebilirsiniz.

NZXT C850;

A850G;

Benim merak ettiğim ise High Power Performance GD ATX 3.0 modeli hakkinda elinizde bir bilgi var mı?

Performance gd efsane modeldir dostum takip etmiyorsun sanırım. Yukarıda söylemiştim ATX 3.0 revizyonu sonrası hakkında bilgim yok.

NZXT C850 ATX 3.0 değil ama bütçe yetmiyorsa onu da alabilir arkadaş. ATX 3.0 spesifikasyonu iki kata kadar spike'ları karşılayabilmesi anlamına geliyor. Bu da kartın 1700 watta kadar spike'ları kaldırabilmesi demek. Eski ünitelerde böyle değil. Yeni grafik kartları çok yüksek frekanslarda çalıştığı için bu önemli bir tercih sebebi. Verimlilik, ripple değerleri vs. önemli ama her şey değil, uzun yıllar kullanılacaksa bu sisteme ATX 3.0 daha isabetli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…