Smmmhunter
Megapat
Evet bu forumda PSU konusunda @Andar Han 'a bilmiyorsun sen galiba denildi ya. Artık rahat ölebilirim.
Performance GD efsane modeldir dostum takip etmiyorsun sanırım.
Eski ünitelerde böyle değil. Yeni grafik kartları çok yüksek frekanslarda çalıştığı için bu önemli bir tercih sebebi. Verimlilik, ripple değerleri vs. önemli ama her şey değil, uzun yıllar kullanılacaksa bu sisteme ATX 3.0 daha isabetli olur.
Böyle diyince bi bakayım dedim de senin gönderdiğin linkteki C850 incelemesi 2022 gold değil, farklı atx 3.0 bir ünite...Performance GD efsane model değildir. Fiyatina gore makul bir model olabilir. Fan ve DC taraf kapasitörleri, bu sınıfın dengi modellere gore gayet geride kalıyor. ATX 3.0 revizyonlusu ne hâldedir bilmiyoruz tabii.
%200 güç piki yapmayacak, yapsa bile PSU kapasitesine ulaşmayacak bir kart için bu çok da önemli degil. Halihazırdaki geçici yanıt testleri, bu seviye ya da daha üst kartlar için yeterli ki bahsi geçen model ATX 3.0 geçici yanıt testine sokulsa belki de başarılı lacaktır. Sonuçta, 850W modeller içinde en üst seviyedeki bir kaç modelden biri hakkında konuşuyoruz.
Bütün dünyada ülkemizde satılan modeli satılıyor. 3. sıradaki model Cybernetics'in incelediği. 10. sıradaki her yerde satılan model.Böyle diyince bi bakayım dedim de senin gönderdiğin linkteki C850 incelemesi 2022 gold değil, farklı atx 3.0 bir ünite...
hwbusters.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.