PC RTX 4080 Super sistem 62.999 TL

Neden almasınlar? Harici ekran kartı varsa hiçbir katkısı olmuyor F olup olmamasının.

Audi kaportası altında Tofaş motor alabilir herkes sorun yok.

Bir ürünün çıkış amacını araştırmadan kime hitap edeceğini bilmeden boş yapmıyoruz. Herkes istediğini alabilir. Ortada bir soru varsa bize de cevap vermek fikrimizi beyan etmek vardır.

Audi kaportası altında Tofaş motor alabilir herkes sorun yok.
Mesela RTX 4090 kullanıcısı i9 14900KF neden alamasın? Neden kullanmayacağı bir iGPU için fazladan para versin ki? Ona vereceği paraya daha iyi PSU, daha iyi RAM, daha iyi SSD alabilir.

Mesela RTX 4090 kullanıcısı i9 14900KF neden alamasın? Neden kullanmayacağı bir iGPU için fazladan para versin ki? Ona vereceği paraya daha iyi PSU, daha iyi RAM, daha iyi SSD alabilir.

Ryzen 7400F i9 geçme amacın nedir?

Ryzen 5'in F ile biten kartlarını ALMAYIN!

Aynı fiyata Ryzen 5 serileri var. x 3d vs.

Anlaştık mı?

İlk yazım evet anlaşılır olmamış kabul ediyorum

Ryzen 7400F i9 geçme amacın nedir?
Örnek verdim, örnek. Peki o zaman 7500F'den devam edelim.

Ryzen 5'in F ile biten kartlarını ALMAYIN!

Aynı fiyata Ryzen 5 serileri var. x 3d vs.

Anlaştık mı?
Ryzen 5 7500F işlemcisinin X3D versiyonu var mı mesela? Hatta aynı fiyat olduğunu söylemişsin, Ryzen 5 7500F fiyatına herhangi bir X3D ile biten AM5 işlemci önerebilir misin?

Sizde 40 50 binliklik ekran kartına çöp 6 binlik işlemciyi önermeye devam edin

selametle
Benim bu işlemciyi önerdiğimi nerede gördün?

Yapılabilecek yükseltmeler:

• İşlemci yükseltilebilir
Zaten işlemci yükseltilmesini önermişim burada, daha ne burada gelip de boş yapıyorsun. Ayrıca "F ile biten işlemciler alınmaz" demek yerine bu durumda "bu ekran kartına Ryzen 5 7500F alınmaz" demen daha mantıklı olacaktı. Sen bilirsin, senin kararın. Ayrıca Ryzen 5 7500F de "çöp" bir işlemci değil RTX 4080S besleyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…