AMD, Intel'i geçeli geçeli çok oldu hocam. Intel çok geri kaldı bazı konularda.şu an hala gtx 1070 kullanıyorum 7-8 sene oldu sistemi toplayalı, sadece ram ve nvme ssd ekledim. 3-4 sene sonra gidip parça değiştirmeyi pek düşünmüyorum. Kartın VRAMi 24 GB olsaydı dediğiniz doğru olabilirdi fakat kart 4070Tİ super gibi üstüne konularak değil, rtx 4080 nin daha ucuzu gibi piyasaya çıktı.
insan yaşlandıkça alışkanlıklarından pek vazgeçemiyor sanırım, hayatım boyunca hep intel & nvidia kullandım![]()
Benim demediğim şeyleri çarpıtıp aklınca dalga geçeceksen benimle muhattap olma, öyle bir şey demedim ben. Zamanımı senin gibi anlama problemi olan insanlarla harcayacak vaktim yok.Çok güldüm hocam iyi ki varsınız bu kötü günümde güldürdünüz beni. Siz zekisiniz, milyonlarca, milyarlarca NVIDIA kullanıcısı enayi yani. Kusura bakmayın.
@Fatal Rhymer hocam siz uzun süre sisteme dokunmak istemiyorsanız Dell G2724D alın yeter. 2K'da bol fpslerle takılırsınız uzunca bir süre. Bir de AM5 toplayaydınız sistemi, 7800X3D alaydınız tadından yenmezdi, hâla şansınız varsa önerim değişikliğe gitmeniz olur neticede uzun süre kullanmayı hedefliyorsunuz.
Son düzenleme: