Güç kaynayımda 2 adet PCI-e kablosu var. İkisini taktım. Ekran kartına 3 tane takılması gerekiyor. Ama 1 tanesi boşta kaldı. Bu şekilde kartı takıyorum, çalıştırıyorum. RGB'si yanıyor sadece. Fanlar çalışmıyor. Görüntü gelmiyor. Aklıma gelen her şeyi denedim BIOS'u sıfırlamak dahil.
Evet görür, 375W'a kadar olan ekran kartlarını kullanabilirsiniz, eğer ekran kartı yükseltme, 4090 gibi bir karta geçme niyetiniz varsa başka PSU bakalım.
Evet görür, 375W'a kadar olan ekran kartlarını kullanabilirsiniz, eğer ekran kartı yükseltme 4090 gibi bir karta geçme niyetiniz varsa başka PSU bakalım.
yok şuan kart zaten elimde bundan ötesi 4-5 yıla kadar gerek yok hocam sağolun .d bu attığınızı alıcam çok kablo kirliliği olacak ona çözüm olmaz mı hiç ya?
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,86 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-S2750GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...