Çözüldü RTX 4080 Super sistemde görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HAUNTED.

Hectopat
Güç kaynayımda 2 adet PCI-e kablosu var. İkisini taktım. Ekran kartına 3 tane takılması gerekiyor. Ama 1 tanesi boşta kaldı. Bu şekilde kartı takıyorum, çalıştırıyorum. RGB'si yanıyor sadece. Fanlar çalışmıyor. Görüntü gelmiyor. Aklıma gelen her şeyi denedim BIOS'u sıfırlamak dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çalışmaz, tüm soketlerin dolması gerekir, 4 soketli PSU almanız lazım.
Bu gen5 kablolu dikkatimi çekti high power olan, 750w gold yetecek mi?

Sizin sisteminizin güç tüketimi 500W'ı geçmez, bu rakamlara çıkabiliyorsanız BitFenix olanı almaya çalışın, sırf gen 5 var diye diğerine 1300 TL fazla para vermeyin, yani ya Elite alın, ya da BitFenix.
Gen5 olan gold diye de dikkatimi çekmişti ama elite alıyorum hocam sağolun

Daha doğrusu Elite ile bunun arasında bir seçim yapın, fiyatı bayağı artmıştı, indirime girmiş.
Hocam onunla ilgili çok olumlu yorumlar okumadım bunu öneriyorlar ama gen5 yok allahım ne zor iş ya

Aerocoolu almama ramak kaldı çok içime sindi Andar Han hocamın da cevabını görmek isterim ama alacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…