Çözüldü RTX 4080 Super sistemde görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HAUNTED.

Hectopat
Güç kaynayımda 2 adet PCI-e kablosu var. İkisini taktım. Ekran kartına 3 tane takılması gerekiyor. Ama 1 tanesi boşta kaldı. Bu şekilde kartı takıyorum, çalıştırıyorum. RGB'si yanıyor sadece. Fanlar çalışmıyor. Görüntü gelmiyor. Aklıma gelen her şeyi denedim BIOS'u sıfırlamak dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çalışmaz, tüm soketlerin dolması gerekir, 4 soketli PSU almanız lazım.
Integrator alınabilir. Cratos ve Enermax D.F.X. ile benzer platformun, biraz daha ekonomik (misal bulk kapasitör yine Nippon ChemiCon ama kapasitesi biraz daha düşük ve 85 derece seçilmiş ya da fanda biraz daha ucuza kaçılmış vs. Voltaj regulasyonu ve ripple konusunda da bir sıkıntı gözükmüyor.) bir uygulaması ama yine de bu fiyattan değerlendirilebilecek bir model ve Performance GD'ye nazaran daha iyi bir seçenek.

İlgilenenler için inceleme linkini de bırakayım;

Son düzenleme:
@Andar Han ve @Marix hocam teşekkürlerimi sunuyorum aerocool sipariş verdim bakalım memnun eder umarım, iyi forumlar dilerim. Benim kafama takılan bir soru daha var. Kartımın fanları da dönmüyordu onun güç bağlantısıyla alakası var mıdır sadece RGB’si yanıyordu sistemi açtığımda. Ekran kartının bozuk olmasıyla alakası olabilir mi? Yoksa güç yetmediğinden kart mı çalışmıyor.

Bir soket boşta olduğu için kart çalışmıyor, RGB'lerin gücünü slottan alıyor olabilir, ondan yanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…