PSU calculator sitelerinde donanımınızı girip bakın sistemin kaç Watt çektiğine. Önerilen orada çıkan Watt + Watt/2 alınır. Yani orada 600 Watt çıkarsa istenilen PSU 600+300=900 WATT.
Hocam bariz belli oluyor rahatsiz edici durumda, mesela belirttigim oyunlarda kosarken veya fight esnasinda saniyelik droplar giriyor rahatsiz edecek derecede. bir problem var ama neyden onu cozemedim.
Hocam bariz belli oluyor rahatsiz edici durumda, mesela belirttigim oyunlarda kosarken veya fight esnasinda saniyelik droplar giriyor rahatsiz edecek derecede. Bir problem var ama neden onu cozemedim.
Hocam ben olsam formatı çakardım. DDU ile de ekran kartı driverini temizler. NVIDIA'dan driveri indirir kurardım. Hiçbir şey kurmadan direkt Fortnite kurar test ederdim. Tabii yapmış da olabilirsiniz.
Hocam ben olsam formatı çakardım. DDU ile de ekran kartı driverini temizler. NVIDIA'dan driveri indirir kurardım. Hiçbir şey kurmadan direkt Fortnite kurar test ederdim. Tabii yapmış da olabilirsiniz.
Hocam valla dediginizin aynisini kac kere yaptim ben hatirlamiyorum, formati cakiyorum ekran karti driverini ddu ile silip yukluyorum diger chipset suruculerinide elle kurup sorun olmadigindan emin oluyorum.
Hocam vallahi dediginizin aynisini kac kere yaptim ben hatirlamiyorum, formati cakiyorum ekran karti driverini DDU ile silip yukluyorum diger chipset suruculerini de elle kurup sorun olmadigindan emin oluyorum.