RTX 4080 Super ve 7800x3D sistemde drop ve stutter oluyor

İşletim sistemi
Windows 10
Selamlar, @ritexy1

Bu kadar iyi sistemin olmasına rağmen yine DROP oluyor diyorsun. DROP / STUTTHER olmasını nasıl anladınız teknik olarak biraz bilgi verir misiniz?
Hocam bariz belli oluyor rahatsiz edici durumda, mesela belirttigim oyunlarda kosarken veya fight esnasinda saniyelik droplar giriyor rahatsiz edecek derecede. bir problem var ama neyden onu cozemedim.
 
Hocam bariz belli oluyor rahatsiz edici durumda, mesela belirttigim oyunlarda kosarken veya fight esnasinda saniyelik droplar giriyor rahatsiz edecek derecede. Bir problem var ama neden onu cozemedim.

Hocam ben olsam formatı çakardım. DDU ile de ekran kartı driverini temizler. NVIDIA'dan driveri indirir kurardım. Hiçbir şey kurmadan direkt Fortnite kurar test ederdim. Tabii yapmış da olabilirsiniz.
 
Hocam ben olsam formatı çakardım. DDU ile de ekran kartı driverini temizler. NVIDIA'dan driveri indirir kurardım. Hiçbir şey kurmadan direkt Fortnite kurar test ederdim. Tabii yapmış da olabilirsiniz.
Hocam valla dediginizin aynisini kac kere yaptim ben hatirlamiyorum, formati cakiyorum ekran karti driverini ddu ile silip yukluyorum diger chipset suruculerinide elle kurup sorun olmadigindan emin oluyorum.
 
1735989122291.png


referans acisindan cinebench testleri:

1735989158782.png


++ Hocam bu arada asagidaki psu nasildir almaya deger mi?

 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı