Fatal Rhymer
Centipat
Daha fazla
Güncelleme: Forumdaki tecrübesizliğimden ötürü konuyu değiştiremedim. RTX 4080 Super için diğer parçalardan kısmak zorunda kaldım, bu nedenle kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Intel i5 14600KF yeterli olur mu? Bütçenin bu kadar büyük kısmını ekran kartına ayırmak ne kadar mantıklı? Genelde singleplayer oyunlar oynarım, 4K 60 FPS benim için yeterli olur diye düşünüyorum. Sistemi uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
Resim atabilmek için sistemi tek yerden toplamış olsam da parçaları farklı yerlerden de alabilirim (ekran kartı ve anakart vatan da daha uygun ama Vatan Bilgisayar'dan ürün alınır mı?), bu nedenle kasayı da biraz hızlıca seçtim. Bütçeyi kısmak için PSU 750 +80 olabilir mi, tam modüler olması tercihim. Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.
Resim atabilmek için sistemi tek yerden toplamış olsam da parçaları farklı yerlerden de alabilirim (ekran kartı ve anakart vatan da daha uygun ama Vatan Bilgisayar'dan ürün alınır mı?), bu nedenle kasayı da biraz hızlıca seçtim. Bütçeyi kısmak için PSU 750 +80 olabilir mi, tam modüler olması tercihim. Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: