RTX 4080 Super ve i9 sistem CS2'de 170-250 FPS veriyor

matrix1611

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin. Yakın zamanda iyi bir sistem topladım. CS2'de düşük ayarlarda veya yüksek ayarlarda da fark etmiyor. Aldığım FPS stabil 170-250 arasında. Herhangi bir FPS sınırlandırması yapmadım. YouTube üzerinde izlemiş olduğum benim bilgisayarımın muadili sistemlerde 4080 CS2 FPS testlerinde Low ayarlarda ortalama 500-600 FPS yüksek ayarlarda ortalama 300-400 FPS alıyorken ben ne yaparsam yapayım 170-250 arası FPS alıyorum. Sizce sorun nedir? Yardımcı olabilecek var mıdır?
Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Sistem özellikleri:
Ekran kartı: NVIDIA 4080 Super.
İşlemci: i9 10900K.
RAM: 64 GB.
İşletim sistemi: Windows 11 Pro orijinal.
Monitör: Samsung 60 Hz.

Yazılım güncellemelerini kontrol edin. Yine devam ederse DDU ile ekran kartı yazılımını silip tekrar yükleyin. Olmadı MSI Afterburner ile sıcaklıkları kontrol edin belki CPU soğutucusunu yanlış takmışsınızdır sıcaklık fazlaysa oradan anlarsınız.

Windows update ve yazılımların hepsi güncel ancak akşam eve geçince önce sıcaklığı kontrol edicem normal ise DDU ile kaldırıp yeniden yükleme yapıcam teşekkürler akşam bilgi aktarıcam

Yazılım güncellemelerini kontrol edin. Yine devam ederse DDU ile ekran kartı yazılımını silip tekrar yükleyin. Olmadı MSI Afterburner ile sıcaklıkları kontrol edin belki CPU soğutucusunu yanlış takmışsınızdır sıcaklık fazlaysa oradan anlarsınız.
hocam CPU sıcaklığını kontrol ettim msi afterburner ile pubg de mesela oyun içerisinde 65-70 derece gösteriyor normal gibi geldi bana

Sıcaklığın normal olduğunu gördükten sonra DDU ile ekran kartı driverini kaldırıp(güvenli modda) tekrar kurdum ancak fps değeri hala aynı durumda herhangi bir düzelme yok gibi

Sıcaklığın normal olduğunu gördükten sonra DDU ile ekran kartı driverini kaldırıp(güvenli modda) tekrar kurdum ancak fps değeri hala aynı durumda herhangi bir düzelme yok gibi
Sadece CS2 için mi geçerli bu sorun? Eğer öyleyse bir kişinin Configini kullanmayı deneyin belki öyle çözülür. Başka bir çözüm bilmiyorum gerçekten çok garip bir sorun.

Arkadaşlar kolay gelsin. Yakın zamanda iyi bir sistem topladım. CS2'de düşük ayarlarda veya yüksek ayarlarda da fark etmiyor. Aldığım FPS stabil 170-250 arasında. Herhangi bir FPS sınırlandırması yapmadım. YouTube üzerinde izlemiş olduğum benim bilgisayarımın muadili sistemlerde 4080 CS2 FPS testlerinde Low ayarlarda ortalama 500-600 FPS yüksek ayarlarda ortalama 300-400 FPS alıyorken ben ne yaparsam yapayım 170-250 arası FPS alıyorum. Sizce sorun nedir? Yardımcı olabilecek var mıdır?
Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Sistem özellikleri:
Ekran kartı: NVIDIA 4080 Super.
İşlemci: i9 10900K.
RAM: 64 GB.
İşletim sistemi: Windows 11 Pro orijinal.
Monitör: Samsung 60 Hz.

@matrix1611 abi çözebildin mi ben i7 14700F RTX 4080 Super 32 GB 560MHz RAM ile 160 FPS alıyorum.

Oyun bozuk.O yüzden çok bir beklentiye girmemek lazım.Aynı oyun modunda bazı zamanlar ortalama 200 fps civarında takılırken bazı zamanlarda 50-60 fps civarına düşüyor.Oyunu kapatıp açınca düzeliyordu.Son güncelleme oyunu çok daha kötü bir hale getirdi.Zaten sadece kasa düşürmek için oynuyorum.Bu toxic,hileci kitleyle rekabetçi modunda oynanılmaz.

Oyun bozuk. O yüzden çok bir beklentiye girmemek lazım. Aynı oyun modunda bazı zamanlar ortalama 200 FPS civarında takılırken bazı zamanlarda 50-60 FPS civarına düşüyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyordu. Son güncelleme oyunu çok daha kötü bir hale getirdi. Zaten sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Bu toxic, hileci kitleyle rekabetçi modunda oynanılmaz.

Yani korkmam gereken bir durum yok CS için değil mi ama benim genel olarak FPS düşük ya Forest oynarken bile 80 FPS alıyorum en yüksekte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı