Merhaba bu sistem darboğaz yapar mı? Ayrıca yeni sistem topladım. Sizce nasıl olmuş? Isınma değerleri YouTube videolarına göre 3-4 derece daha fazla sanırım soğutucudan. En yakın zamanda SSD alacağım.
Sebep? 2k da yüksek fps almak varken 4k da neden 40-60 arası fps oynayayım. Ayrıca yıllardır girmedim foruma. Dedim hevesli bir şekilde konu açayım bakayım. Hemen ceza, uyarı. Neden bu kadar takıntılı bu forum? Bu kadar takılmayın ya hu. Konu: Bios süresi. Konuya attığım başlık: Sizce bios süresi uzun mu?
Açıklamaya detay girmişim. Sistem bileşenlerini yazdım, başlangıçta açılan uyvulamalardan hangileri olduğunu belirttim. Ama konu başlığı uzun? Bu kadar yapmayın hocam. Zevk mi alıyorsunuz zaten elimizden geldiğince dikkat ediyoruz yazım kurallarına. Başlık uzun. Ceza yiyebilirim önemli değil ama sırf ceza verilmek için yapılıyor bence bazı şeyler. Amaç bilgi paylaşmak, öğrenmek mi? Konu başlığı güzelliği mi? Cidden anlamıyorum bu forumdaki aşırı katılığı. Heh hata yaptım dur ceza, uyarı verelim...