RTX 4080 Super ve R7 9800x3D darboğaz yapar mı?

SirSakurai

Megapat
Merhaba bu sistem darboğaz yapar mı? Ayrıca yeni sistem topladım. Sizce nasıl olmuş? Isınma değerleri YouTube videolarına göre 3-4 derece daha fazla sanırım soğutucudan. :) En yakın zamanda SSD alacağım.
AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70 GHz
Asus ROG Strix X670E-A Gaming WIFI DDR5
Asus TUF Gaming GeForce RTX 4080 Super 16GB
Patriot Viper Venom 32GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Ram
Corsair MP600 PRO NH 1TB PCIe 4.0 Gen4 x4 NVMe M.2 SSD
Corsair iCUE H150i Elite Capellix XT 360mm
Asus ROG Strix 850W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz pahalıya toplamışsın ama darboğaz yapmaz ve bu sistemi çok daha ucuza toplayabileceğini düşünüyorum.

Onu bir 4 k yapalım.
Sebep? 2k da yüksek fps almak varken 4k da neden 40-60 arası fps oynayayım. Ayrıca yıllardır girmedim foruma. Dedim hevesli bir şekilde konu açayım bakayım. Hemen ceza, uyarı. Neden bu kadar takıntılı bu forum? Bu kadar takılmayın ya hu. Konu: Bios süresi. Konuya attığım başlık: Sizce bios süresi uzun mu?
Açıklamaya detay girmişim. Sistem bileşenlerini yazdım, başlangıçta açılan uyvulamalardan hangileri olduğunu belirttim. Ama konu başlığı uzun? Bu kadar yapmayın hocam. Zevk mi alıyorsunuz zaten elimizden geldiğince dikkat ediyoruz yazım kurallarına. Başlık uzun. 🤣🤣 Ceza yiyebilirim önemli değil ama sırf ceza verilmek için yapılıyor bence bazı şeyler. Amaç bilgi paylaşmak, öğrenmek mi? Konu başlığı güzelliği mi? Cidden anlamıyorum bu forumdaki aşırı katılığı. Heh hata yaptım dur ceza, uyarı verelim...

Co
Çok iyi sistem imrendim iyi günlerde kullanın, 2K çözünürlükte darboğaz kesinlikle yapmaz
Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun inşallah. Yıllardır vardı aklımda nasip bu zamanaymış. 😊

Evet hocam zaten çoktan toplamışsın ama marka farkları ile daha ucuza getirebilirdi gibi geldi o yüzden belirttim hayırlısı olsun senin için.
Teşekkür ederim çok sağol. Sadece güç kaynağında biraz düşünmedim değil genelde 1000W tavsiye ediliyor. Yeterli değil mi hocam 850W.

Evet hocam zaten çoktan toplamışsın ama marka farkları ile daha ucuza getirebilirdi gibi geldi o yüzden belirttim hayırlısı olsun senin için.
Farklı markalara bende baktım hocam da asus daha güvenilir ve sağlam geldi açıkçası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı