@Andar Han
1000watt olarak en yakın ne önerirsiniz peki bu özelliklere dikkat ederek? Marka, ışıklandırma vs gibi kriterim yok. İşlevsel ve dayanıklı olması yeterli.
@emrah_8 dediğim gibi seçenek pek yok, bütçe üzerine çıkmak lazım. Bu arada şunda da stok var ama yeni olduğu için geniş bir incelemesini bulamadım, fakat ATX 3.0 için fiyat kıyası olması açısından bulunsun;
@emrah_8 dediğim gibi seçenek pek yok, bütçe üzerine çıkmak lazım. Bu arada şunda da stok var ama yeni olduğu için geniş bir incelemesini bulamadım, fakat ATX 3.0 için fiyat kıyası olması açısından bulunsun;
En yakın fiyatlısı olanı sordum hocam, hani bütçeyi esnetip çıkmak istersek ne kadar daha gerekir gibisinden.
4k verip atx3 olsun demek ne bileyim, en azından 1000watt olaymış neysede..4090 çoğu modelinde 600watt kendi tüketimi oluyor, 850 watt yetmeyecektir o durumda.
@emrah_8 şurada 2 modelin güç analizleri mevcut, çözünürlüğe göre de değişiyor tabii OC olan Palit modeli 600W'ı görüyor, diğeri de OC ama maksimum 500W;
MSI modeli öneriden çok kıyas içindi. 1000W olarak şu an için yine 4000TL gibi bir butçe gerekiyor. Belki indirim takip ederek, daha uyguna bulunabilir.
Cybenetics'te var aslinda, gerci bakmissinizdir buyuk ihtimal orasi ayri.
PCIE5 PSU'lar henuz dogru duzgun stoga girmedikleri icin pek takip etmiyorum piyasalarini, stogu varsa alin kafasindayim yani biraz anlayacaginiz. A850G de kotu bir unite degil.
Cybenetics'te var aslinda, gerci bakmissinizdir buyuk ihtimal orasi ayri.
PCIE5 PSU'lar henuz dogru duzgun stoga girmedikleri icin pek takip etmiyorum piyasalarini, stogu varsa alin kafasindayim yani biraz anlayacaginiz. A850G de kotu bir unite degil.
@emrah_8 şurada 2 modelin güç analizleri mevcut, çözünürlüğe göre de değişiyor tabii OC olan Palit modeli 600W'ı görüyor, diğeri de OC ama maksimum 500W;
MSI modeli öneriden çok kıyas içindi. 1000W olarak şu an için yine 4000TL gibi bir butçe gerekiyor. Belki indirim takip ederek, daha uyguna bulunabilir.
En ucuz MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 7.435,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ic yapida ve performansta ahim sahim degisikliklere yol acar mi bilmiyorum (sanmam da), bi' A1000G'nin duzu ile PCIE5'ini kiyaslayayim oradan anlariz ne kadar fark ettigini.
En ucuz MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 7.435,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Listeye aldım bakalım, hali hazırda High Power Astro Lite 750watt güç kaynağım var. Hiçbir sıkıntısı yok çok şükür ama 4080 almak istiyorum, olurda yetmezse diye güç kaynağı araştırıyorum.(umarım yeterde ekstradan masraf olmaz bu)
Şimdi 850 watt alsam 4080 yeter ama ileride 4090 veya 5000 serisinde tekrar ihtiyaç olur mu olmaz mı belli olmadığından acaba 1000 watt ı baksam diyorum.