RTX 4080 vs RX 7900 XTX

Peki Fsr 3.0 gelince fiyatlarda artış olur mu?

FSR teknolojisi NVIDIA kartların bir kısmını destekleyerek AI açısından gelişimi için önemli bir adım attı. Uzun vadede farkı kapatmak için çok önemli bir hamle ama açıkçası sponsorlu ve destekli oyunlar çok daha ağır basacak ve fark ettirecek yanın bu olduğunu düşünüyorum. Market share % olarak NVIDIA önde olduğu için oyun tarafının NVIDIA'ya kayması muhtemel duruyor. Bütçen varsa güçlünün yanında olmak (NVIDIA) sonraki ekran kartı yükseltmene kadar sana kazandıracaktır.

Aradaki farkı karşılayabilirim hocam. Kafama takılan değer mi bu kadar farka idi. Cevapta sanırım "değer".

2K 4K konusunda ne dersiniz?

NVIDIA yavaş yavaş Apple durumuna evriliyor. Fiyatlarda yavaş yavaş tekelleşme hamleleri gözlemlenebiliyor bana göre. Böyle devam ederse AMD üzerine talep artacak ve market share olarak artış gösterecektir. Tabii böyle bir şeyin olması dediğim gibi ekran kartını bir daha değiştirmeyi düşünene kadar anca olabilir.

Aradaki farkı karşılayabilirim hocam. Kafama takılan değer mi bu kadar farka idi. Cevapta sanırım "değer".

2K 4K konusunda ne dersiniz?

4K oynarsınız güncel konumda fakat 2 maksimum 3 yıla biraz sıkıntılar başlar. 2-3 yıla DLSS desteğinin de yaygınlaşacağını düşünürsek bence 4080 üzmez.

Hocam bütçeden dolayı 4K 60HZ yetiyor. 1440P de 165HZ daha mı iyi olur?

Hocam bütçeden dolayı 4K 60Hz yetiyor. 1440p de 165Hz daha mı iyi olur?

4080 aldıktan sonra 4K ekran almamak ayıp olur, temiz 2. el araştır bence bu konuda.
1440p 165 tercih ederdim ikili arasında. 60Hz çok üzer.

4080 aldıktan sonra 4K ekran almamak ayıp olur, temiz 2. el araştır bence bu konuda.
Hocam ikinci el bulaşmak istemiyorum galiba 2K tercih edeceğim yüksek fps fps oyunları için de daha iyi olur gibi.

Hocam ayıp falan filan ama 4k'nın ömrü pek yok. Dediğiniz gibi 1440p daha iyi olur.

Garantisi devam eden test yapabileceğin bulursan olarak söyledim 2. el tehlikeli monitör konusunda.
Ben de sistemimi baştan toplayacağım için ilanlarda 3-4 aylık 2K monitörler 5-6kya bile bulunabiliyor 28-32 inç fırsat bulabilirsin belki 4K benzeri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…