RTX 4080 vs RX 7900 XTX

Bence artık VRAM'in önemi kalmadı VRAM yetse bile artık kartların kas güçleri yememeye başlayacak.

Uzun vadede olabilir ama çok katılmıyorum aslında bu konuya. 4070 Ti en büyük örneği bence kas gücü gayet yeterli olmasına rağmen sırf VRAM yüzünden üvey evlat durumuna düştü kart.

Bence artık VRAM'in önemi kalmadı VRAM yetse bile artık kartların kas güçleri yememeye başlayacak

Hala var aslında. Kas gücü upscale teknolojileri ile idare ediyor. Bir de kare oluşturma çıktı. Artık bir kart patlarsa VRAM yüzünden patlar. 4070 Ti gibi high-end bir kart için, 12 GB VRAM çok az. 7900XT hala daha mantıklı. Ve daha uzun ömürlü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video her şeyi açıklıyor.

4080 de 4K kullanılmayacaksa kapatıp gidelim dükkanı, ne yiyip ne içiyorsunuz anlamıyorum her sene aynı muhabbet 4K için kart yok sanki piyasada 😄
Hocam 4k oynatıyor oynatmasına da teknoloji sürekli ilerliyor. Yarın oyunların grafikleri de ikerledikçe fps sorunlarının başlamasından korkuyorum.

RTX 4080 alırdım.
Sebebini de belirtir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı