- Makaleler
- 4
İşlemci farkı yüzde 2 filan. Soğutma olarak Vector öndedir. Panel olarak ROG.İşlemci arasında çok fazla performans farkı var mıdır ve soğutma olarak ROG iyi mi?
İşlemci farkı yüzde 2 filan. Soğutma olarak Vector öndedir. Panel olarak ROG.İşlemci arasında çok fazla performans farkı var mıdır ve soğutma olarak ROG iyi mi?
Paneli Omen'e göre mi kötü yoksa genel olarak iyi bir panel değil mi?
MSI daha mantıklı gibi o zaman.Panel bu modele yakışmıyor, 30.000 TL'lik Victus paneli gibi. Olayı bu. 13650HX ile 13700HX arasında 2 çekirdek ve birazcık performans farkı var.
MSI daha mantıklı gibi o zaman.
Tercih sizin, panelde biraz daha artış isterseniz ROG bakılabilir. Bu fiyatta en performanslı cihazı isterseniz Vector alıp geçin. İleride harici monitör alırsınız en kötü.
Omen ve ROG arasından performans olarak hangisi öndedir peki?MSI'daki ekrani ben 2017'de 4000 TL'ye aldigim Dell 7567'de kullaniyordum 144 Hz olmasi disinda o panele gore cok da bir farki yok renk tarafinda. Vector'un sogutma, dizayn, malzeme kalitesi ve kas gucunu tamamen yansitabilmesi gibi konularda rakibi yok ama gunun sonunda ne yaparsaniz yapin bakacaginiz sey hep renkleri dogru duzgun veremeyen, vasat alti bir ekran olacak. Ne olursa olsun boyle bir ekrana bakmayi ben tercih etmem acikcasi. Harici monitor alma sansiniz varsa Vector elbette.
Omen ve ROG arasından performans olarak hangisi öndedir peki?
Omen ve ROG arasından performans olarak hangisi öndedir peki?
Kasa kalitesi hakkında bilginiz var mıdır peki? Omen'e göre nasıl acaba? Ve Vector'a göre % kaçlık performans kaybı olur tahmini?OMEN islemciyi biraz limitleyerek kullaniyor sogutabilmek icin. ROG, Vector kadar serin calismiyor ama OMEN kadar limitlemiyor bir de OMEN 145W 4080 ile geliyor. ROG kisaca.
Kasa kalitesi hakkında bilginiz var mıdır peki? Omen'e göre nasıl acaba? Ve Vector'a göre % kaçlık performans kaybı olur tahmini?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.