RTX 4080'li laptop önerisi

tolgacinarr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba RTX 4080 laptop bakıyorum.(masaüstü alma gibi bir imkanım yok, laptop okul da kullanmak için)
Bütçem 70 bini çok geçmemesi gerekiyor.

MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR Notebook
Bu MSI 65-70 bin civarında.

Asus ROG Strix G16 G614JZ-N3006W Notebook
Bu ASUS ROG STRIX 68-70 bin civarında.

HP OMEN Gaming 16-wf0003nt (81T42EA) Notebook
Bu HP Omen 67-70 bin civarında.

Bu laptoplardan hangisini önerirsiniz veya sizin başka önereceğiniz bir laptop var mı veya bütçeyi düşürüp RTX 4070'li bir laptop almak mı daha mantıklı olur? Mantıklı olur ise RTX 4070'li bir laptop önerisi yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Omen pek onerilmiyor. Sogutma olarak Vector, Asus falan daha iyi. Ayrica rakiplerine gore malzeme kalitesi kotu diye hatirliyorum.

Bir de RAM'i 16'li onerenler, kanka, burada i9'lu Ryzen 9'lu laptop aliyor ve RTX 4080 ekran karti var. En az 32 GB olmasi lazim ve zaten o HP, ASUS bu Dell'in yanindan gecemezler. Bence bunu al kardeşim.
Isinma sorunu bulunuyor ve kronik ciddi birkac sorunu var.

Dostum sakın girme tavsiye etmem çok fazla kronik sorunu mevcut ekran kartı 30 watt sabit kalma ve birçok yazılıp problemi mevcut bende çok severek aldım i9'lu RTX4070 modelini 20 Eylül'de şu an satın aldığım yer ile davalık oldum Dell hiçbir şekilde yeri de destek hizmeti vermiyor donanımsal bir problem oldmadığı sürece ekran kartım 30 watta takılı kalıyor diye belirtiyorum PC bağlanıp bakıyorlar ve hiçbir problemin olmadığını servis hizmeti veremiyeceklerini belirtiyorlar yazılımsal deyip topu size atıyorlar bu yüzden iyi araştırmanı öneririm.

Bir de RAM'i 16'li onerenler, kanka, burada i9'lu Ryzen 9'lu laptop aliyor ve RTX 4080 ekran karti var. En az 32 GB olmasi lazim ve zaten o HP, ASUS bu Dell'in yanindan gecemezler. Bence bunu al kardeşim.

İ9 var diye 4070 gibi giriş - orta seviye bir karta hele ki 2-3 k + fiyatına 4080 Vector varken kim Dell yüzüne bakar?
RAM olayını gözünüzde büyütmeyin bu kadar. 16 GB kısmen yeterli olmakla birlikte her şekilde yükseltme yapılır(isteyen servisine verir isteyen servisten onay alıp bloğa zarar vermeden kendisi yükseltir.

Bilgisayarı kullanacağınız alan işlemciyi de önemsiyor mu?

İşlemci önemli ama RTX 4080 ve i9 benim için pahalı olur i9 14thlerde 4070 le olunca MSI'la aynı fiyata geliyor.

Panel kalitesi önemli değilse Vector, Omen 16 kronik sorunlu.

Panel kalitesi yüzünden kafama takılmıştı, ASUS ROG'un panel kalitesi MSI göre nasıl bir bilgiye sahip misin?

@557260 Güzel ama 32 GB olmasi daha iyi.

RAM ve SSD'yi zamanla yükseltebilirim o konuda pek sıkıntım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı