RTX 4080'li sistem toplama

CL36 olsun hocam sizi mi kıracağım ben G.Skill ürünlerini beğeniyorum genel olarak, CL40 da olsa kendim alırdım. Önerileni oysa alınabilir tabii ki. Yani arada dağlar kadar fark yarattığını görmedim videolardan baktığım kadarıyla. Daha iyi bir anakartta alınabilir ben yabancı platformlardan bakarak Ryzen 9 için bunu kullandıklarını gördüğüm için önerdim.

Noctuaa ne yakışır senin şu sistemine misss gibi.

Zaten sizin önerdiğiniz anakartta benim istediğim özellikler var mı yok mu bilmiyorum. Anakartın P'si E'si falan var. Tam olarak hangi modelini öneriyorsunuz.

~ ASUS ROG Crosshair X670e Extreme ~

Paranız yetiyorsa ve ek performans payına ihtiyacınız varsa, ASUS mükemmel ROG Crosshair X670e Extreme'e sahiptir. Bu birinci sınıf anakart, istikrarlı hız aşırtma, çok sayıda M.2 yuvası ve harika VRM soğutması için 20+2 muhteşem güç aşaması tasarımına sahiptir.
Tarafından: Teknomers.

@SeRDaRSvS hocam anakart olarak bunlara ne derseniz.

ASUS ROG STRIX Z790-E Gaming Wi-Fi fiyat 13K​

ASUS ROG STRIX Z790-F Gaming Wi-Fi fiyat 10500​

ASUS ROG STRIX Z790-H Gaming Wi-Fi fiyat 9500​

Bütceniz elverisli olursa bunları da dusunebilirsiniz​

@Exsa Yok değil. Monitör ayrı alınacak daha sonra 2k 165 Hertz düşünüyorum.

@wolfuztein ne yaptınız önerdiğiniz anakart 24bin TL O kadar bütçem yok malesef.

@Hamzqpolat sizde intel anakart önermişsiniz. Kafam çok karıştı. Ben hala intel mi amd mi karar veremedim. Testlerde intel daha performanslı çıkıyor. Birde amd anakartlar daha pahalı geldi bana.

Hocam ben i7 topluyorsunuz sandım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…