RTX 4080S/5080 ile darboğaz yapmayacak AMD işlemci önerisi

Bütçe
6bin-10bin

uk2727

Hectopat
Daha fazla  
RAM
DDR5 CL30 6000Mhz
Anakart
B650 Series
Merhaba arkadaşlar, oyunları 4K'da oynuyorum. İşlemci ve anakart bütçesinden kısarak ekran kartına yatırım yapmak istiyorum 4K oynadığım için. Haliyle 4K'da işlemciler pek fark yaratmıyor. Buradan yola çıkarak alabileceğim en F/P AMD AM5 işlemci hangisidir?

(RAM: DDR5 CL30 6000Mhz/Anakart B650 serisi olacak)

Merhaba arkadaşlar, oyunları 4K'da oynuyorum. İşlemci ve anakart bütçesinden kısarak ekran kartına yatırım yapmak istiyorum 4K oynadığım için. Haliyle 4K'da işlemciler pek fark yaratmıyor. Buradan yola çıkarak alabileceğim en F/P AMD AM5 işlemci hangisidir?

(RAM: DDR5 CL30 6000Mhz/Anakart B650 serisi olacak)

Bütçe ne kadar.

Bütçeyi açıkça belirttim aslında hocam. F/p ibaresi ekledim. Minimum bütçeyi konuşuyoruz. Çünkü oyunları 4kda oynuyorum. İşlemci ile herhangi bir OC işlemi de yapmayacağım. B650 serisi bir anakart ile kullanacağım.

Bütçeyi açıkça belirttim aslında hocam. F/P ibaresi ekledim. Minimum bütçeyi konuşuyoruz. Çünkü oyunları 4K'da oynuyorum. İşlemci ile herhangi bir OC işlemi de yapmayacağım. B650 serisi bir anakart ile kullanacağım.

4080 Super ekran kartına yetecek ortalama bir işlemci 7800x3D falandır bütçe belirtmezsen öneri yapamayız.

Oyunların işlemcilerin 4K performanslarını paylaşan bir video biliyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun ilersinde 1080p 2K ve 4K testler bulunuyor.

Oyunların işlemcilerin 4K performanslarını paylaşan bir video biliyor musunuz?

16:16 da başlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı