RTX 4090, bir hayalin gerçek olma ihtimali

3090 ve 3080 arasında oyun anlamında hatrı sayılır bir fark yok orada haklısın lakin iş anlamında çok fazla fark var. Özel üretim olarak dediğin yapılabilir ki başarılıda olur dediğin gibi ama seri üretim olarak son kullanıcıya hitap eden kartlar olacağını düşünmüyorum açıkcası.

Ya işlemcilerde (bildiğim kadarıyla) Xeon ve Threadripper nasıl nirvana ise GPU nirvanası olarak da x2 serisi olabilir. Mining için bir seri olabilir mesela, miningciler bu seriye yönelirken oyuncular tek işlemcili seriden devam edebilir. Ya da çok profesyonel renderda işlemci çoğunlukla daha önemli ama bazı animasyonlarda GPU'ların inanılmaz render performansı oluyor, öyle yerler için olabilir. Bilemiyorum çok mantıklı geliyor bana, kalkın Türk şirketi kuralım da uygulayalım

Bu yüksek güç çekişinden dolayı VRM'ler 90 derece idi, PCB yanıyordu resmen, TechPowerUp'ın bir videosu vardı sanırım.
Kart şimdi testlerde 1070 ile kafa kafaya gidiyor.
Çift GPU aktif olduğunda ama. Bu kart 2 tane R9 290 olduğu için daha düşük güçte, galiba RX 570'ten biraz daha güçsüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…