RTX 4090 için ekran kartı tutucu alınmalı mı?

• Konuyu başlatan yklc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.294
Zaten kutudan çıkıyor 4080 ve 4090 için. Almanıza gerek yok, çıkanı kullanın.

Tamam sağ olun. :)

Zaten kutudan çıkıyor 4080 ve 4090 için. Almanıza gerek yok, çıkanı kullanın.

Böyle bir şey çıkıyormuş bu sizce yeterli olur mu yoksa üstte attığım bir Amazon linki vardı oradakini mi almalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3036).png
    Ekran Görüntüsü (3036).png
    604,7 KB · Görüntüleme: 93
  • Ekran Görüntüsü (3038).png
    Ekran Görüntüsü (3038).png
    777,7 KB · Görüntüleme: 95
Tamam sağ olun. :)

Böyle bir şey çıkıyormuş bu sizce yeterli olur mu, yoksa üstte attığım bir Amazon linki vardı oradakini mi almalıyım?

NVIDIA kendisi koyduysa test edilmiştir. NVIDIA'nın gücünü biliyoruz zaten kötü bir mal satmazlar montajı düzgün yaparsan sorun olmaz.

Peki şu an bu konudan alakasız bir şey soracaktım bu konuyu açtığım için yeni konu şu an açamıyorum.
7950x3D mi daha iyi i9 13900K mı sanırım AMD daha iyi ama sizlerin de görüşünü almak isterim.
Bir de ürünü yurt dışından getirecektim ve AMD daha iyiyse yanlış değilsem bir 100euro daha pahalıydı aradaki farka değer mi?

Peki şu an bu konudan alakasız bir şey soracaktım bu konuyu açtığım için yeni konu şu an açamıyorum.
7950x3D mi daha iyi i9 13900K mı sanırım AMD daha iyi ama sizlerin de görüşünü almak isterim.
Bir de ürünü yurt dışından getirecektim ve AMD daha iyiyse yanlış değilsem bir 100euro daha pahalıydı aradaki farka değer mi?
kesinlikle değer dostum düşünmeden ryzen tercih edebilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı