286053 Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 473 Çözümler 4 14 Ekim 2022 #11 mlhdgl dedi: Belçikadan aldım tüm stok 1 gün içinde tükendi Bana da Gigabyte modeli kaldı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bende TUF yada ROG STRİX serisi bakıyorum karaborsaya düşmüş hemen kartlar
mlhdgl dedi: Belçikadan aldım tüm stok 1 gün içinde tükendi Bana da Gigabyte modeli kaldı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bende TUF yada ROG STRİX serisi bakıyorum karaborsaya düşmüş hemen kartlar
M mlhdgl Femtopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #12 286053 dedi: Hayırlı olsun bende TUF yada ROG STRİX serisi bakıyorum karaborsaya düşmüş hemen kartlar Genişletmek için tıkla... Evet ikinci gün almak için gittim ama tüm stoklar bitmiş gigabyte gaming OC modelini aldım
286053 dedi: Hayırlı olsun bende TUF yada ROG STRİX serisi bakıyorum karaborsaya düşmüş hemen kartlar Genişletmek için tıkla... Evet ikinci gün almak için gittim ama tüm stoklar bitmiş gigabyte gaming OC modelini aldım