RTX 4090 sistem DP Signal yok hatası

Honey X Badger

Hectopat
Merhaba. Yeni bir sistem topladim. RTX 4090 Z690-E anakart DDR5 64 GB Corsair Vengeance 6000MHz CL30, ASUS Thor 1250W PSU var. Ekran MSI MAG281URF 4 k. Sistemi kurdum BIOS ayarlarini yaptim sistemi Windows 10 64 Bit kurdum. Ve kurulum yaparken bu hatayla karsilastim. RAM'leri sok tak yaptim. Kablolari degistirdim. HDMI ve DP denedim. Baglantiyi ekran karti ustunden ve analarttan denedim olmadi. Sonra elektrikten cekip kasayi acma tusu a 5-6 kere basip enerjiyi bosalttim. Tekrar açtım ve her şey sorunsuz calisti. Oyunlari denedim 4090'i denedim vs sonra bilgisayari kapatirken Windows Update var dedi restart atti ve tekrar ayni hatayi aliyorum DP no Signal. Delirmek uzereyim yardimlarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör menüsü açılmıyor ki. Ekran kartı fanının dönmediğini fark ettim. PSU bağlantısını yanlış yaptığım için olabilir mi?
Ekran kartının PSU bağlantısının hepsini takmadığım için bağlantı sorunu yaşamışım. Ben PSU bağlantılarını doğru yapınca sorun çözüldü.

Alıntıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör menüsü açılmıyor ki. Ekran kartı fanının dönmediğini fark ettim. PSU bağlantısını yanlış yaptığım için olabilir mi?
Ekran kartının PSU bağlantısının hepsini takmadığım için bağlantı sorunu yaşamışım. Ben PSU bağlantılarını doğru yapınca sorun çözüldü.

Alıntıdır.
Boyle bir ihtimal olsa hic acilmazdi monitor ama belirttigim gibi oyun bile oynadim. Kaldi ki 4090 ve thor psu baglantilari cok net yanlis baglanti lstesem bile yapamam diye dusunuyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı