RTX 4090 sistemde RDR 2 25 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

freyataa

Zeptopat
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 4090
İşlemci
i9 13. nesil
Oyunu yaklaşık 2 hafta önce oynadığımda 190-200 FPS arası oynuyordum ama bugün girdiğimde oyun 19-25 FPS aralarında ve ayarları en düşüğe alsam da ultraya alsam da FPS değişmiyor. Bu sorun sadece RDR 2'de oldu oynadığım diğer oyunlarda hiçbir sorun yok hala aynı şekilde oynuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu yaklaşık 2 hafta önce oynadığımda 190-200 FPS arası oynuyordum ama bugün girdiğimde oyun 19-25 FPS aralarında ve ayarları en düşüğe alsam da ultraya alsam da FPS değişmiyor. Bu sorun sadece RDR 2'de oldu oynadığım diğer oyunlarda hiçbir sorun yok hala aynı şekilde oynuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartı sürücüleri güncel mi?

Ekran kartı sürücüleri güncel mi?
Yahu yapmayın artık şunu ne alaka bu söylediğiniz şey??????????????

Konu sahibine gelecek olursak muhtemelen bir frame limit koyulmuş Nvidia ayarlarını sıfırlamakla başlayabilirsiniz çözüme.
DDU ile driver kaldırıp bir önceki WHQL driver'ı kurabilirsiniz.
Kurarken mutlaka temiz kurulum seçeneğini seçin.
Geforce experience kurrmadan sadece GRD olarak kurun.
RDR2'nin de grafiklerini ellemeden sadece sıfırla diyin.
Ardından belgelerim kısmından Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings kısmına gidip system.xml dosyasını dışarıya çıkartıp o dosya olmadan oyunu çalıştırın.

Yahu yapmayın artık şunu ne alaka bu söylediğiniz şey?

Konu sahibine gelecek olursak muhtemelen bir frame limit koyulmuş NVIDIA ayarlarını sıfırlamakla başlayabilirsiniz çözüme.
DDU ile driver kaldırıp bir önceki WHQL Driver'ı kurabilirsiniz.
GeForce Experience kurrmadan sadece grd olarak kurun.
RDR2'nin de grafiklerini ellemeden sadece sıfırla deyin.
Ardından belgelerim kısmından Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings kısmına gidip system.xml dosyasını dışarıya çıkartıp o dosya olmadan oyunu çalıştırın.

Dediğiniz doğrudur ama sürücülerin güncel olmaması optimizasyon sorunu dolayısıyla performans düşüşü yaşatmazmı peki?

RTX 4090'a eski driver kuramazsın zaten.
Driver dediğiniz şey FPS arttırmaz donanımı stabilize eder.
Eğer stabilitede sorun varsa bu FPS'e yansır.

Pekala bunu bilmiyordum ama bilmemek ayıp değildir hocam sakin.

Yahu yapmayın artık şunu ne alaka bu söylediğiniz şey??????????????

Konu sahibine gelecek olursak muhtemelen bir frame limit koyulmuş Nvidia ayarlarını sıfırlamakla başlayabilirsiniz çözüme.
DDU ile driver kaldırıp bir önceki WHQL driver'ı kurabilirsiniz.
Geforce experience kurrmadan sadece GRD olarak kurun.
RDR2'nin de grafiklerini ellemeden sadece sıfırla diyin.
Ardından belgelerim kısmından Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings kısmına gidip system.xml dosyasını dışarıya çıkartıp o dosya olmadan oyunu çalıştırın.
Şimşeği neden üzdün ki 😢

Technopat Haberler

Geri
Yukarı