RTX 4090 sisteme işlemci önerisi

Arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkürler. AMD 2025'e kadar aynı soketi kullanacak sanırım bu yüzden 7800x3D ye biraz daha yakınım. Ancak Intel'in yeni bir uygulama ile işlemcilerini optimize edeceği ve şu anki 14. nesilin performansının önemli ölçüde iyileşeceği söyleniyor. i9 14900K alsam pişman olur muyum bilmiyorum soket sonu olduğu için

Arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkürler. AMD 2025'e kadar aynı soketi kullanacak sanırım bu yüzden 7800x3D ye biraz daha yakınım. Ancak Intel'in yeni bir uygulama ile işlemcilerini optimize edeceği ve şu anki 14. nesilin performansının önemli ölçüde iyileşeceği söyleniyor. i9 14900K alsam pişman olur muyum bilmiyorum soket sonu olduğu için.

Bence AMD daha iyi ya 7850x3D ya da 7800x3D al.

Merakımdan soruyorum, internette testlerine de baktım 7800x3D aynı seviyede ama fiyatı daha ucuz bunun temel sebebi nedir?
Bana sormamışsınız ama bildiğim kadarıyla söyleyim 7800x3d oyun için optimize edilmiş o yüzden oyunlarda daha iyi bir performans veriyor ama iş ağırlıklı işlerde render gibi işlerde geri kalıyor.

Sadece oyun için kullanacaksanız 7800X3D.

Arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkürler. AMD 2025'e kadar aynı soketi kullanacak sanırım bu yüzden 7800x3D ye biraz daha yakınım. Ancak Intel'in yeni bir uygulama ile işlemcilerini optimize edeceği ve şu anki 14. nesilin performansının önemli ölçüde iyileşeceği söyleniyor. i9 14900K alsam pişman olur muyum bilmiyorum soket sonu olduğu için
i9 14900K'nın 13900K'dan çok farkı yok. İlla intel alacaksanız i7 14700K alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı