RTX 4090'lı sisteme 4K monitör şart mı?

Bende 4080 kullanıyorum ama 4k için kaliteli bir monitör almaya kalkmak neredeyse aldığınız ekran kartı parasını tekrar ödemek demek. Yüksek hz ve kaliteli bir monitör istediğim için ben 2k 170hz bir monitör aldım ve memnunum. Hem fps anlamında tatmin ediyor hemde görüntü anlamında. Bütçe sorun olmayacaksa 4k monitörlere bakılabilir ama yüksek tazeleme oranlarına sahip olanlar aşırı pahalı...

Bende 4080 kullanıyorum ama 4K için kaliteli bir monitör almaya kalkmak neredeyse aldığınız ekran kartı parasını tekrar ödemek demek. Yüksek Hz ve kaliteli bir monitör istediğim için ben 2K 170Hz bir monitör aldım ve memnunum. Hem FPS anlamında tatmin ediyor hem de görüntü anlamında. Bütçe sorun olmayacaksa 4K monitörlere bakılabilir ama yüksek tazeleme oranlarına sahip olanlar aşırı pahalı...

Siz ne almıştınız.

4090'lı sistemi olanın parayı sorun edeceğini sanmıyorum.

Para aslında sıkıntı değil ama israf etmekte istemiyorum fiyatına değmeyecek bir şey ise almam.

@yklc, RTX 4090 sahibi olsaydım kesinlikle PG27AQDM sahibi de olmak isterdim. Zira o kartın tüm oyun yeteneklerini bu ekran ile görmek mümkündür. O yüzdendir ki, bu ekranı böyle bir sistem için israf olarak nitelendirmek doğru olmayabilir.

Ancak dediğim gibi MSRP $999 olan bir ürün için çok pahalı fiyat belirlemişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı